reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
Witam wszystkie mamu$ki :)

Dawno mnie nie było. Komputer odmówił posłuszeństwa, ale już jestem :)
Z przyjemnością oglądam wasze brzuszki !! Są przepiękny każdy jeden inny! Sama chciałabym wrzucic jakieś zdjęcia mojego ale, komputer nie wykrywa mi telefonu i lipa :( A też mi urósł i rośnie nadal :)

Co do kg myślę, mam nadzieję ze nie mamy się czym martwic, bo wszystko zależy od nas, od naszego organizmu i budowy ciała... Ja do 18 tyg miałam niezmienne około 2kg na plus... Teraz mi podskoczyło do 5 a to 24w6d, wystartowałam od 58,5 a teraz 63,5 ale brzuszek ciśnie, cyce jak donice dorobiłam się 75G (wczesniej było D) no ale cóż nie już jesteśmy bliżej końca niż początku...
A zgagi... matko jedyna... miałam raz taką straszliwą jak nażarłam się lodów z maca z polewą czekoladową, ale po tym wszystkim płakałam dosłownie z bólu, to nie piekło, wypalało mi cały układ pokarmowy, na szczescie już sie nie powtorzylo (odpukac) :)

Pozdrawiam i jak ogarne temat (mój telefon) wrzuce mój bebzolin :)

aaga, brzusio piękny i wcale nie większy od mojego:tak: jak te Twoje cuda się tam mieszczą???
Doris, w połowie maja to ja bym chciała się już rozpakować:tak:jak pewnie większość z terminem na przełomie maja i czerwca:tak:
mysia, poproszę o aktualnie zdjęcie, bo się dołuję patrząc na Twój zgrabny brzuszek!

Doświadczone mamy - mam pytanie może nie na ten wątek, ale skoro już o biuście mowa, to tutaj zapytam: czy po porodzie jeszcze biust rośnie? mi zmienił się o 1 rozmiar i chyba już nie chcę żeby rósł...:zawstydzona/y:

Moja mama mówiła, że to co jej urosło w czasie ciąży to nic w porównaniu z tym czego się dorobiła podczas karmienia !! Więc jestem silnie przerażona :p

reklama
Mysia, ja nie lubię ogólnie za krótkich bluzek nosić, ale te, co były kiedyś w sam raz, teraz są króciutkie. Jednak dzięki ściągaczom / golfom / czy jak je tam nazwać w spodniach, możemy sobie nosić. :-)