reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
forever ja myślałam,że mam mało w porównaniu do dziewczyn,ale ty będziesz mieć lepiej na lato:tak:

ja wczoraj weszłam na wagę i mam 57kg.miesiąc temu było 54kg.jutro wizyta.zobaczymy jak u lekarza waga pokaże:sorry2:

forever to jest naprawde twoj brzusio z 25 tygodnia? sliczny, taki malutki , nie masz pewnie problemow z poruszaniem sie i bolesci kregoslupa, zazdroszcze:-)
ja mam duzo wiekszy tyle ze u mnie 2 ciaza to wszytsko rozciagniete hehe:-) mi to ciezki sie przekrecic z boku na bok,

eva jeśli zdjęcie masz w komputerze to jest to bardzo proste:) Zaraz nad ramką w którj piszesz posta są różne ikonki, pogrubienie, kursywa itp. Trzeci od prawej to takie drzewko. Jeśli naciśniesz na nie w trakcie pisania posta to będziesz mogła dodać zdjęcia z dowolnego katalogu w komputerze.

Forever jaki masz śliczny, malutki brzunio. Normalnie Ci zazdroszczę. Przynajmniej narazie nie dotyczy Ciebie większość tych ciążowych dolegliwości, jak zmęczenie, trudności z oddychaniem (ja to mam niestety :-( ) i bóle kręgosłupa. Super!!!

zd.jpg

reklama