reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
DZIĘKI DZIEWCZYNY za bardzomiłe słowa:)
wiecie, w sumie toja nie mam jakośtak dużo więcej w brzuszku... na teraz to o 0,5kg średnio dziecka więcej niż większośc z Was.. myślę, ze będzie różnica pod koniec większa.. zobaczymy.;-)

antar fajny masz takiniezaduży brzuszek - ma tę niewątpliwą zaletę, że jest Ciwygodnie!!:)
aaga zazdroszczę słodyczy...
Dubeltówka - dobre:) ja też lubieGrześki ;-)

ale z tymi smakami na słodkie lub niesłodkie cośjednakjest... .Przy Krzysiumiałam wybitnie mięsne zakusy a teraz raz to raz to :) czyli raz dajęjeśdziewczynce, raz chłopcu ;-);-)

DZIĘKI DZIEWCZYNY za bardzomiłe słowa:)
wiecie, w sumie toja nie mam jakośtak dużo więcej w brzuszku... na teraz to o 0,5kg średnio dziecka więcej niż większośc z Was.. myślę, ze będzie różnica pod koniec większa.. zobaczymy.;-)

antar fajny masz takiniezaduży brzuszek - ma tę niewątpliwą zaletę, że jest Ciwygodnie!!:)
aaga zazdroszczę słodyczy...
Dubeltówka - dobre:) ja też lubieGrześki ;-)

ale z tymi smakami na słodkie lub niesłodkie cośjednakjest... .Przy Krzysiumiałam wybitnie mięsne zakusy a teraz raz to raz to :) czyli raz dajęjeśdziewczynce, raz chłopcu ;-);-)

no to ja bedę miała bardzo słodkiego synusia :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Ja dziś stanęłam na wagę i mam +7 od początku ciązy czyli nie jest tak źle:)
Do końca ciązy chciałabym przytyć jeszcze raz tyle:)

Odnośnie zachcianek to ja też bedę miała słodkiego synusia hi hi hi ... ale ostatnio mam parcie na gruszki więc zajadam sie kilogramami:)

Kati ja dopiero teraz zauwazyłam że jesteśmy na tym samym etapie ciązy jak w mordke szczelił:)
I ty przytyłaś 5 kg a ja 7... obwogu brzucha nie znam niestety ale wole nie mierzyć co by się nie dołować:)
Wszyscy mówią że mam brzuch jak na ciążę bliźniaczą:)

Ostatnia edycja:
A ja bym mogła zrezygnować z innych posiłków na rzecz czekolady i bitej śmeitany i owoców. Od mięsa mnie odrzuciło całkowicie, czsem zmuszę się na kawałek drobiu a tak to warzywa wchłaniam ile wlezie żeby nadrobić i rybkę czasem zjem dobrze doprawioną.

A ja ostatnio od meza usłyszałam, ze mi brzuch wystaje z tyłu....:-D bo mam w tali wcięcia jeszcze, ale brzuch taki rozlany w boki i go faktycznie z tyłu widać:-D

:-D
To ja dziś.
Brzuszek w najszerszym miejscu tj. poniżej pępka 94 cm.

Załączniki

• 25T5D.jpg
    25T5D.jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
reklama