reklama
nutria
Mama X 2009
DZIĘKI DZIEWCZYNY za bardzomiłe słowa
wiecie, w sumie toja nie mam jakośtak dużo więcej w brzuszku... na teraz to o 0,5kg średnio dziecka więcej niż większośc z Was.. myślę, ze będzie różnica pod koniec większa.. zobaczymy.;-)
antar fajny masz takiniezaduży brzuszek - ma tę niewątpliwą zaletę, że jest Ciwygodnie!!
aaga zazdroszczę słodyczy...
Dubeltówka - dobre ja też lubieGrześki ;-)
ale z tymi smakami na słodkie lub niesłodkie cośjednakjest... .Przy Krzysiumiałam wybitnie mięsne zakusy a teraz raz to raz to czyli raz dajęjeśdziewczynce, raz chłopcu ;-);-)
wiecie, w sumie toja nie mam jakośtak dużo więcej w brzuszku... na teraz to o 0,5kg średnio dziecka więcej niż większośc z Was.. myślę, ze będzie różnica pod koniec większa.. zobaczymy.;-)
antar fajny masz takiniezaduży brzuszek - ma tę niewątpliwą zaletę, że jest Ciwygodnie!!
ale z tymi smakami na słodkie lub niesłodkie cośjednakjest... .Przy Krzysiumiałam wybitnie mięsne zakusy a teraz raz to raz to czyli raz dajęjeśdziewczynce, raz chłopcu ;-);-)
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Na szczęście w Tesco jest dział z Polską żywnością i mają Grześki:-)w przeciwnym razie musiałabym wykupić dodatkowy bagaż żeby się w Polsce zaopatrzyć;-)Dubeltówka, macie Grześki w Irlandii? Czy robisz zapas w Polsce? :-)
DZIĘKI DZIEWCZYNY za bardzomiłe słowa
no to ja bedę miała bardzo słodkiego synusia
Dzastina222
Czekam..
Ja dziś stanęłam na wagę i mam +7 od początku ciązy czyli nie jest tak źle
Do końca ciązy chciałabym przytyć jeszcze raz tyle
Odnośnie zachcianek to ja też bedę miała słodkiego synusia hi hi hi ... ale ostatnio mam parcie na gruszki więc zajadam sie kilogramami
Kati ja dopiero teraz zauwazyłam że jesteśmy na tym samym etapie ciązy jak w mordke szczelił
I ty przytyłaś 5 kg a ja 7... obwogu brzucha nie znam niestety ale wole nie mierzyć co by się nie dołować
Wszyscy mówią że mam brzuch jak na ciążę bliźniaczą
Do końca ciązy chciałabym przytyć jeszcze raz tyle
Odnośnie zachcianek to ja też bedę miała słodkiego synusia hi hi hi ... ale ostatnio mam parcie na gruszki więc zajadam sie kilogramami
Kati ja dopiero teraz zauwazyłam że jesteśmy na tym samym etapie ciązy jak w mordke szczelił
I ty przytyłaś 5 kg a ja 7... obwogu brzucha nie znam niestety ale wole nie mierzyć co by się nie dołować
Wszyscy mówią że mam brzuch jak na ciążę bliźniaczą
Ostatnia edycja:
A ja bym mogła zrezygnować z innych posiłków na rzecz czekolady i bitej śmeitany i owoców. Od mięsa mnie odrzuciło całkowicie, czsem zmuszę się na kawałek drobiu a tak to warzywa wchłaniam ile wlezie żeby nadrobić i rybkę czasem zjem dobrze doprawioną.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Forever - ładny, malutki......taki to ja miałam w 12 tygodniu.... ale przynajmniej masz wygodnie :-)