reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
Jejku dziewczyny jak patrze na wasze brzuszki to przechodzę załamanie.Ja jestem w 21 tygodniu i już przytyłam prawe 9 kg :(
Nie mam pojęcia jak ja to później zgubie:(

to i ja się odważę pokazać mój brzuchol :-)

DSC00686.jpg

Angel nic sie nie przejmuj, ja przytylam juz 8,5kg i dalej sie obzeram.
Agatka sliczny masz brzuszek, nie ma sie czego wstydzic tylko pokazywac z kazdej strony :-D

reklama
Anapi brzuszek bardzo zgrabny,ale te loki .......moje marzenie:-)Tylko gdzie Ty masz te 8,5 kg????:no:Bo napewno nie w górnych częściach ciała ,może w łydki Ci weszło:-D
Angel zgubisz zgubisz,ja też jestem podłamana swoją wagą,dziś weszłam na nią i staneła mi od dwóch tygodni tyle samo to się troszkę ciesze.

Agatka Ty tak nieśmiało z tym brzuszkiem sie pokazałaś,takie przyciemnione to zdjecie,a on taki ładny:-)Ciesz sie kobieto że bedziesz mamą:tak: