reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

dzięki dziewczyny:-)
AgatkaT
- ja bym się tak kształtem nie sugerowała, bo w 1 ciąży miałam identico kształt (może odrobinkę mniejszy tylko) a była babeczka:tak:a też wszyscy mówili, że kształtem na chłopaczka pasuje - wiec wiesz;-)ale fajnie, wciąż taka niespodzianka przed Wami (a kiedy połówkowe?)
katamisz - po Twoim poście na własnej skórze odczułam co to ciążowe nietrzymanie moczu:-D no powaliłaś mnie tym tekstem o owłosieniu:-D

reklama
andariel ja nie wiem ja Wy robicie że macie takie ładne kształty brzuchów.Normalnie pozazdrościć.
tusen - to ja Ci zdradzę sekret - trzeba piłkę połknąć;-)a od swojego co chcesz??? dla mnie jest niesamowite, że zbliżone wagowo dzieciaczki mają tak bardzo różnorodne lokale mieszkalne!!! no same powiedzcie, to niesamowite jest! mnie sie wydaje, że dzięki brzuchom piłkowatym omija nas zgaga (nie doświadczyłam), a te wydłużone właśnie mogą ja powodować, bo podsuwają żołądek w górę bardziej - dobrze myślę? ale za to tusen będziesz miała mnie naciągniętą skórę na brzuchu, niż np. ja;

edit. widzę, że imię dla synka Bastian - moja kumpela tak synka nazwała właśnie; wołają na niego Basti, fajne mocne imię;

Ostatnia edycja:
Andariel, ja mam raczej piłeczkowaty, ale zgaga męczy - jej powodem jest rozluźnienie mięśni, w tym wpustu żołądka, co powoduje łatwiejsze cofanie treści żołądkowej.

Anapi dżaga z Ciebie i tyle!:-)[edit. też mam loki, ale nie narzekam - kilka lat temu je polubiłam:) ]
i wszystkie Wasze brzuszki, te mniejsze i te większe, te bardziej piłkowe i te spłaszczone - są urocze!!!
No super ten Twoj brzuszek, mamy dosc podobne (jak i wiek ciazy), ale zdjecie naprawde seksowne :cool2:, moj slubny uwilebia takie majtki (na mnie oczywiscie).

Ja też mam piłeczkę a zgaga powoli się pojawia.Na razie tylko czasami i zazwyczaj wieczorem przed snem...:wściekła/y:

moj jest pilkowaty - zgagi brak (tfu, tfu, tfu - jak narazie). W pierwszej ciazy byl w sumie takie sam ksztalt - najperw dziewczynka, teraz chlopak.

reklama