reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
Ardhara - tylko 2 kg !!!! :szok: Ja mam 6,5 ...

kochana ale ty bylas bardzo szczuplutka, wyobraz sobie ze ja caly czas waze 60 kg, wcale nie wyglądam na zabiedzoną i jem normalnie co 4 godziny, zdrowo i racjonalnie, z malymi zachciankami pt. slodycze :))))
w pasie mam juz cale 90 cm :))))
morfologia świetna takze, kobiety z niedowagą wiecej przybierają niz te z krąglosciami ;))

Ostatnia edycja:
Dżastina fakjy brzusio:tak:.
Nutria wstaw zdjecie bo jestem bardzo ciekawa jak twoj "podwojny" wyglada. duzo przytyłas?

forever to odwrotnie niż u mnie. Ja przytylam dokladnie 4.2 kg a wyglądam na conajmniej +8. Naprwde nie łapie jakto możliwe:szok:
Dupsko mi puchnie na potęgę o piersiach to już nie wspomnę i buzia jak arbuz!
Wczoraj zrobiłam sobie zdjęcie i się sama nie poznałam a to dopiero polowka.
dzastibrzuszek sliczny, tylko dlaczego uciety;(

Ale świetne brzusie..
Moj to jest taki okropny, bo cały żoładek i wszystko wkoło wypchnęło mi na zewnątrz i wyglądam jak grubas z porządnym brzuchem...a tylko 4 kg przytyłam...

dziewczyny ja mam niecałe 2 kg na plusie ale z uwzględnieniem że od początku jestem na diecie cukrzycowej więc też to inaczej wygląda a dodatkowo przez pierwsze 3 miesiące miałam jadłowstręt i w sumie jadłam tylko nieliczne potrawy ( zupy i kabanoski z ogórasem )

dzieki dziewczyny, corcia jest dosc grzeczna chociaz wymaga odpowiedniego podejscia bo to skorpion i niesamowita gadula i nie usiedzi na dupsku:) hihihi

nadzieja to pokaz zdjecie, moze tylko przesadzasz z tym wygladem

tusen wiem ze to nie ten watek ale trzymam mocno kciuki za badania twojego meza...

Ostatnia edycja:
reklama