reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria marcowych maluszków

reklama
kasiulek jestem zaa narazie niema balaganu bo jest jedo dzidzi ale jak sie pojawia kolejne to bedzie jeden wielki smietniczek z pieknymi dzieciaczkami ;)

to skoro jeszcze nie ma osobnego wątku to ja dośmiecę troszeczkę ..
Witam was dziewczyny w domu! Zdrówka duuuużo!
A Kornelka jest cudna:-))) maleńka i urocza.
Dobrze, ze jesteście:-)

Bozienka cudności ... a jaka maleńka - chyba najbardziej widać na zdjęciu jak Twoje dzieci są razem :tak:

A mnie się wydaję że nie ma po co tworzyć oddzielnego wątku , na wątku z brzuszkami też komentujemy i nie ma bałaganu , więc i tutaj pewnie nie będzie :tak:

i ja również jestem zachwycona twoją maleńką córeczką, jest taka dzielna i śliczna, mała królewna, super że twój synek tak ją zaakceptował i się opiekuje :-)
mała Calineczka tak się na usta ciśnie :happy:

reklama
a tu pierwsza kapiel DSCN0172.jpgDSCN0173.jpgDSCN0174.jpgDSCN0177.jpg
a tu w luzeczku DSCN0145.jpgDSCN0146.jpgDSCN0148.jpgDSCN0169.jpg

Do góry