reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria marcowych maluszków

niestety jeszcze się wcale nie zanosi na takie szybkie wyjście, dziś lekarz mówił że choć ładnie się leczy chcą go mieć jeszcze pod obserwacją no i dalej przyjmuje antybiotyk
no cóż czekamy cierpliwie ale najważniejsze dla mnie że on się lepiej czuje i naprawdę widać to po nim, trzymamy go już na rączkach, tulimy a dziś nawet cyca trochę ssał :happy:

reklama
O jeej !! To nic waznijeszego!! Wkoncu bedziecie razem, a skoro wspaniale reaguje na leczenie to wiadomo musza go przetrzymac i miec 100% pewnosci, ze jest juz ok :happy::happy: A skoro mozecie go juz popiescic i nawet pocycowac to cudownie, tylko czekac az bedziecie juz w domku :))

nie mogę się doczekać, tęsknię za nim po tym ssaniu cyca jeszcze bardziej :-) to jednak prawda że jest to bardzo emocjonalne przeżycie Mały sobie jadł i cały czas patrzył mi się prosto w oczy a jak wypuścił cyca to się śmiał ;)))

Renia - przecież on jest tak słodki,że go schrupać można!!!
super,że tak szybko się kuruje i próbujecie z piersią! Powodzenia i dddużżżo zdrówka!

Renia ale twój synuś jest słodki, normalnie śliczne dzieciątko aż napatrzeć się na niego nie mogę :)) cudaśny :)) dobre geny odziedziczył po rodzicach i będzie śliczniutki z niego chłopczyk :))

renia cudo- chlopiec malinowy :) dziewczyny maja racje bardzo ladny i jaki foremny , wyglada jakby mial co najmniej 2 miesiace - slicznosci :tak:

Jej ale słodziaki z dzieciaczków!

Kornelka Bozienki to taka pyzulka się robi!

Jagoda Trokatki śliczna kruszynka :tak:

Ivi Kinia takie ma poliki superrrrrrr :-D

Renia po zdjęciach widać jak pieknie synek do zdrówka dochodzi - a lepiej kilka dni dłużej w szpitalu niz stres w domku czy wszystko ok :tak: ale coś czuję, że na dniach wrócicie już z Danielem do domku :-)

reklama
Do góry