reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria maluszków

reklama
Dziewczyny, dziękujemy ;-) Ja to się śmieję, że Kasia pupcią wypieła się na świat i ma wszystko gdzieś... :-D:-D Ciekawa jestem w jakiej pozycji była jak wyciągali Ją z mojego brzuszka:tak: W każdym razie przy każdym USG w ciąży przybierała tąką pozycje i nie mogliśmy zobaczyć kim jest... Dopiero w dzień matki się udało :-) Mąż się śmiał, że jeszcze się nie urodziła, a już na rodziców pupą się wypięła:-D:-D a co to będzie później... Póki co tak Jej zostało :-D

Renata, Natalcia słodziutka, a te zdjęcie z Tobą - super. Nie ma to, jak czas spędzone z mamą - bezcenny :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Zdjęcia z dzisiaj. Trochę nie wyraźne bo komórką robiłam;-)

1. Poranna drzemka mojego Szczęścia, u nas w sypialni:happy2:
2. Zaraz po przebudzeniu oglądam reklame z Metką w buźce:-D
3. Umyta i przebrana jem sobie bułe;-)

Ostatnia edycja:
Do góry