reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria maluszków

reklama
To tak jak dla mnie Kasia:-) Jest dla mnie wszystkim, to moje upragnione maleństwo i bardzo Ją kocham ;-) Chciałabym za 2 czy 3 latka mieć jeszcze jedną dzidzię. Marzy mi się chłopiec żeby była parka, ale jak będzie dziewczynka, to też będę się bardzo cieszyć. Zobaczymy co z naszych planów wyjdzie ;-)

Ja kiedy pierwszy raz marzyłam o córeczce-dostałam Olisia ;-) ale nie zamieniłabym go na tuzin laleczek :tak: Za trzecim razem bardzo chciałam ale byłam nastawiona na synka-no i mam swoją panienkę :-p
Zgadzam się z dziewczynami-dziecko to dar Boży a jeszcze jak jest ZDROWE-to błogosławieństwo :tak:

mama80,pytałaś jak się ma traktor,a więc dobrze,nie tak łatwo dziadka zajeździc ;-) przeżył wojnę to i najazd moich talibanów wytrzyma :-p przedstawiam Ci Hendersona:

Ostatnia edycja:
Jagieńka, my marzyliśmy o córci i się udało:-) A u Was do trzech razy sztuka i się udało:-) Dziecko, jest niepowtarzalnym cudem...
Traktor, super. Zabytkowy normalnie;-)

reklama
Do góry