reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria maluszków

reklama
Hehe,widzę Pflaume że Pan Metka zyskał dużą aprobatę Kasi ;-) Laura teraz faworyzuje Metkusię ale zasypiac woli z pieluszką :tak: U Was tak ciepło jest? Ja ostatni raz w Polsce w krótkim rękawku chodziłam :szok: tylko moje dzieci któym wiecznie gorąco po dworze latają w krótkich spodenkach i koszulkach...
Ps.ślicznie wygląda taka mała dziewczynka z kolczykami ;-)

mama80,niestety "jeż" jest nie do okiełznania...chyba skazana jest na tą fryzurę póki włoski nie podrosną,kupiłam nawet taką odżywkę dla dzieci z nadzieją że się wreszcie "położy" ale nic z tego! ;)

Ostatnia edycja:
Jagieńka, zgadza się. Kasia nawet jak raczkuje, to ciągnie Metkę za sobą, na spacer też idzie z Nią ;-) Stali się praktycznie nierozłączni :-) Dziękujmy, uszka przebiłam Kasi jak miała 6 miesięcy, co niektórzy by mnie pewnie zbesztali za to ;-)
U nas z pogodą jest w sam raz nie za ciepło, nie za zimno;-)

Dziekujemy za miłe słowa!:)

Pflaume, czy dobrze widzę u Twoje córci kolczyki ?? :) nie bałaś się zrobić ?

Kurcze, jak oglądam naszą galerię, to rozpływam się! wszystkie dzieci są taaaaaaakie cudne!! i już dosłownie za chwilę, będą dmuchać świeczkę na torcie...

Jagieńka, ja to raczej zmarzluch jestem i zdecydowanie wole ciepełko, ale też bez przesady ;-)

Renatka, dobrze widzisz :tak: Wiesz co troszke się bałam, ale córki siostry też miały przekute uszy w tym wieku i byłam spokojniejsza. Rozmawiałam też z kosmetyczką, która powiedziała mi, że jeśli się zdecyduje, to najlepiej jak jest mała. I nie wcześniej niż w 6 miesiącu i to po szczepieniu ostatnim na WZW. Przyznam się szczerze, że gorzej to przeżywałam jak Kasia. M. z moją mamą weszli do kosmetyczki, a ja stałam przed. Na szczęście Niunia nawet nie pisła, a uszka goiły się bez problemu ;-)

Odważna laleczka! :) my też się nad przekłuciem zastanawialiśmy, ale doszliśmy do wniosku, że poczekamy aż Natalia sama zdecyduje. ale dziewczyneczka w kolczykach wygląda bajecznie, jeszcze taka ładna jak Twoja :)

Oj dziękuje w imieniu Kasi:zawstydzona/y: Wiesz nawet jak byście przebili Natalce uszka, a Ona by nie chciała, to można wyciągnąć kolczyczki wyciągnąć i dziureczki zarosną ;-)

Kurczę, masz rację Renatka, niedługo roczki, tory świeczki. Ja nawet Kasie uczę dmuchać:-)

reklama
masz racje z tymi dziurkami ... przemyślę to :)

Ja też ucze dmuchać :)))) a jak mówię, że coś śmierdzi (na ogól jak kupkę zrobi i przewijam ją) to Natalka nauczyła się "pfffff, pffff" robić :)))

Do góry