reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria maluszków

reklama
Jagienka-rewelacyjne zdjęcia!Widoki zapierają dech w piersiach!:tak:Dzieci masz super! A fryzurka Laury to identyczna jak mojej Hanusi:-DW ogóle jesteś seksi mamuśka!;-)

Dopiero nadrobiłam galerię :sorry2:
Aga-Wiki boska,uwielbiam oglądac jej fotki ;-)
MamaNoesi-witaj :-) My się chyba jeszcze nie znamy ;-) zapraszamy na wątek sierpnióweczek :tak: Twoja niunia ma śliczne imię i przepiękne oczy!!

Anna-Twoja córeczka od początku zadziwiała mnie tempem rozwoju,ze zdjęc wygląda na starszą dziewczynkę :tak:

Biedroneczko-Fajnie Cię zobaczyc :tak: u Was tak ciepło??? Rozbroiło mnie zdjęcie na któym niunia śpi :happy2:
Silenenigma-uśmiech powalający!! :-D ja też chcę taką huśtawkę!!!
mama80,ja seksowna?? Na której fotce? Teraz to wybtnie aseksualna sie zrobiłam :-D non stop dresy,nawet umalowac się nie mam czasu bo ciągle "coś" :dry:

mama80,cudeńka!! Hanulek jak pięknie stoi! :-) i najbardziej chyba podoba jej się wspólna przejażdżka co? Moja Laura ponad wszystko uwielbia chocby najmniejsze zainteresowanie braci ;-):tak:
Ps.a'propos fryzury wklejam nieokiełznanego "jeża" mojej córy-z profilu-irokez normalnie :-D chyba zainwestujemy w dobry żel :-p:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry