reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria maluszków

No to i ja pokażę moja lalunię :-) na drugim zdjęciu miała jakieś 3 - 3,5 mieś.a reszta to z teraz :)
Aga_Irlandia - śliczna twoja córcia, widzę, że miedzy moja małą a twoją jest tylko 1 dzień różnicy wieku :p

Zobacz załącznik 469317Zobacz załącznik 469318Zobacz załącznik 469319Zobacz załącznik 469320Zobacz załącznik 469321
Twoja niunia też ma kolczyki :) mnie to sie dostało na fb za to strasznie od dziewczyn :/ a ciesze sie :)nie jestem jedyną mamusią która zrobiła swojej niuni :)

reklama
Mamusia, ślicznac óreczka ;-) Nasza Kasia też siedziała na nocniczku wcześniej, ale teraz Jej się odwidziało…

Anna, widać kolejna ślicznotka rośnie i lubi chrupki tak jak nasza :-) Kasia też ma już kolczyczki ;-)

Tak ma przekułam jej uszka jak miała 6 mieś. I ja jestem zwolenniczką przekłuwania uszek u młodszych dziewczynek ale 2 na raz kolczyki! Przed ciąża pracowałam jako fryzjerka w salonie miałyśmy też kosmetyczkę wiec napatrzałam się na te dziewczynki np. 5 letnie co przychodziły wystraszyły się jak zobaczyły pistolet i nawet nie dawały sobie przekłuć i tak mama z nią chodziła kilka razy bo córka chciała ale nie dała sobie zrobić bo się bała a były też przypadki, że z jednym kolczykiem wychodziły bo wystraszyły się odgłosu pistoletu. A po następny argument mniejsze dzieci nie ruszają, czyli mniejsze prawdopodobieństwo dostania się jakieś infekcji, u nas niunia nawet nie zapłakała przy przekłuwaniu miała 2 na raz 2 panie robiły. I nic się nie robiło jak by ich wcale nie miała.

Moja mówi tata, tati, dziadzia, baba, dzidzia, zamiast jeść mówi jeś i dać lub daj ale no i nam niam, ale najćzęściej jest dać jeś :D hehe żarłok mały z niej :)

No to pięknie :) Ja zostałam namówiona przez moją mame. Mała zachowuje sie jakby ich nie miała wiec jestem zadowolona :)
Moja niunia mówi mama,tata,baba,dada,daj. Tyle ze jeszcze nie rozumie co to znaczy :) za 4dni konczy 9mies dopiero :) byłam sierpniówką ale zeszłam na wrześniówki pod koniec :) hehe niuni sie wyjsc nie chcialo :)

reklama
Malutka, jeszcze ją na dodatek w szpitalu źle zmierzyli bo powiedzieli że ma 54 cm, a po miesiącu od urodzenia jak pojechalismy na szczepienie to się okazało, że ma dopiero 49 cm! Czyli jak się urodziła to miała 48cm i 2930kg a twoja jaka się urodziła?

Do góry