reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
Gufi śliczne masz córusie :) i podobne do siebie :)

Kochane, ale te wszystkie Wasze maluszki są do schrupania ahhhhhh :)
A jeszcze 2 mies temu były takie malutkie, takie kruchutkie, a dziś ? niektóre to już fest babeczki i faceci :)
Pozdrawiam Was serdecznie :)

Edycja:

Pochwalę się swoją bułeczką :) w 6tyg. mi przytyła 2kg ;p

Zobacz załącznik 331920

Zobacz załącznik 331922

Zobacz załącznik 331921

Candy przecudną masz niunię :*:*:* A przybrała na wadze niewiele mniej niż mój w tym samym czasie,ale to dobrze że rosną a nie chudną :)Pozdrowionka :)

Hejcz Chłopaki przystojniaki :) Sama wśród tylu mężczyzn to jak królewna jesteś traktowana :)

Gufi podobne do siebie panienki, śliczne są.
CandyC cudna panienka i wcale na taką dużą nie wygląda
hejcz ekstra chłopaki:-)

Z pomocą mamy całkiem wysoko mierzę:-D

Załączniki

• 21-24.02.11 187.jpg
    21-24.02.11 187.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 45
  • P2210945.jpg
    P2210945.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 45
Krolcia ekstra Danielek się podnosi i cudnie wygląda, śliczny chłopczyk:-) rezerwuję go dla mojej Madzi:-)

Gwiazdeczka mamy ten sam leżak :) Tylko ja podwiązałam ten grzybek środkowy, bo miałam wrażenie, że walnie Frankowi w głowę ;) Poza tym mój Mąż natychmiast likwiduje wszystko, co ma w sobie jakąś wkurzającą pozytywkę ;)

reklama
Krolcia Ale duży i cudny ten twój synek masakra jaki przystojniacha :) A główkę podnosi aż do sufitu :) Cudo już takie nie małe :)

Gwiazdeczka Rzeczywiście na 2 zdjęciu jak dziewczynka :) a na 3 fotce to taki słodziaczek i pewnie minka taka słodka bo po jedzonku.Cudny chłopaczek z Wojtusia :)

Do góry