reklama
U
użytkowniczka r
Gość
Gufi śliczne masz córusie i podobne do siebie
Candy przecudną masz niunię :*:*:* A przybrała na wadze niewiele mniej niż mój w tym samym czasie,ale to dobrze że rosną a nie chudną Pozdrowionka
Hejcz Chłopaki przystojniaki Sama wśród tylu mężczyzn to jak królewna jesteś traktowana
Kochane, ale te wszystkie Wasze maluszki są do schrupania ahhhhhh
A jeszcze 2 mies temu były takie malutkie, takie kruchutkie, a dziś ? niektóre to już fest babeczki i faceci
Pozdrawiam Was serdecznie
Edycja:
Pochwalę się swoją bułeczką w 6tyg. mi przytyła 2kg ;p
Zobacz załącznik 331920
Zobacz załącznik 331922
Zobacz załącznik 331921
Candy przecudną masz niunię :*:*:* A przybrała na wadze niewiele mniej niż mój w tym samym czasie,ale to dobrze że rosną a nie chudną Pozdrowionka
Hejcz Chłopaki przystojniaki Sama wśród tylu mężczyzn to jak królewna jesteś traktowana
krolcia
Fanka BB :)
89gwiazdeczka89
Fanka BB :)
reklama
U
użytkowniczka r
Gość
Krolcia Ale duży i cudny ten twój synek masakra jaki przystojniacha A główkę podnosi aż do sufitu Cudo już takie nie małe
Gwiazdeczka Rzeczywiście na 2 zdjęciu jak dziewczynka a na 3 fotce to taki słodziaczek i pewnie minka taka słodka bo po jedzonku.Cudny chłopaczek z Wojtusia
Gwiazdeczka Rzeczywiście na 2 zdjęciu jak dziewczynka a na 3 fotce to taki słodziaczek i pewnie minka taka słodka bo po jedzonku.Cudny chłopaczek z Wojtusia
Podziel się: