reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
asjaa śliczny Maciuś:-) i karuzelkę ma jak moja Milenka:)

joamar no no jestem pod wrażeniem, super córcię pomalowałaś!;-) śliczne dziewczyny a Madzia przypomina na tych fotkach moją Milkę:tak:

Antylopka dla mnie to oni oboje to skóra zdarta z Ciebie!!!:tak: no a fryzury z Wika macie identico teraz:-D świetne dziciaczki!

renczysia jest boski co tu dużo pisać:-D

renczysiu - ale duży fajny chłopczyk:-):-) i taka zadowolona, spokojna minka:tak:
zaskoczyło mnie, że zakładasz jeszcze rękawiczki (pewnie dlatego taka ładna buzia bez sznyt, hehe),ja mojemu po wyjściu ze szpitala ani razu już nie założyłam:blink:

Renczysia - fajny pucuś;-) I buźkę ma taką milutką jak Ty:tak:
Mój też bez łapek, ale nie zdąży się podrapać- manicure ma częściej niż ja;-)

moj Alicja chyba by sie wsciekla jakby miala niedrapki - zreszta tylko w szpitalu jej zakladalam, z potrm obcielam juz paznokcie

a to moje krolewny z dzisiaj:

Renczysia, te włosy to Wasz Synek ma zawodowe :)
Nie denerwują go rękawiczki?...

Hehe a nie wiem gryźć gryzie ale jak ściągnę to w ruch idą rączki a drapać się drapie na maxa hehe

Jejku ale te dzieciaczki rosną, renczysia pamiętam jak Twój był malutki a teraz już porządnie urósł.

No duży duży chłopak,aż za duży według pediatry :)

renczysiu - ale duży fajny chłopczyk:-):-) i taka zadowolona, spokojna minka:tak:
zaskoczyło mnie, że zakładasz jeszcze rękawiczki (pewnie dlatego taka ładna buzia bez sznyt, hehe),ja mojemu po wyjściu ze szpitala ani razu już nie założyłam:blink:

Daję,daję rękawiczki bo drapie twarz,wydłubuje oczka itd

Renczysia - fajny pucuś;-) I buźkę ma taką milutką jak Ty:tak:
Mój też bez łapek, ale nie zdąży się podrapać- manicure ma częściej niż ja;-)

Dzisiaj ściągnęłam mu w nocy przy przebieraniu kilka chwil i już podrapany pod okiem heh :)

Kochane, ale te wszystkie Wasze maluszki są do schrupania ahhhhhh :)
A jeszcze 2 mies temu były takie malutkie, takie kruchutkie, a dziś ? niektóre to już fest babeczki i faceci :)
Pozdrawiam Was serdecznie :)

Edycja:

Pochwalę się swoją bułeczką :) w 6tyg. mi przytyła 2kg ;p

DSCF0898.jpg

DSCF0907.jpg

DSCF0949.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry