reklama
Farbki do twarzy kupiłam Julii na bal karnawałowy no i teraz odkrywam swój nowy talent i ją od czasu do czasu pomaluję jak poprosi:-) no i dziś właśnie zamarzył jej się motylek. Jakby co zawsze mogę stanąć w sezonie na bulwarze i sobie dorabiać;-);-);-)Joamar- dołaczam się do zachwytów Sun - świetnie sobie Madzia pogryza:-):-):-)
No i chwal się, bo masz czym - piękne córeczki!!
A starsza to z jakiej okazji tak świetnie pomalowana???? (i gdzie to malowidło zostało zrobione?)
Antylopka
Potrojna mamuska
my zrobiliśmy tak samo, bo wolę jak się paćka takimi farbkami, niż moimi kosmetykami. mamy też takie balony i płytę z instrukcą jak robic różne zwierzaki - będziemy dorabiać na kinderbalach, jeśli nas kryzys najdzie, bo niexle mi idzie to balonowe skladanieFarbki do twarzy kupiłam Julii na bal karnawałowy no i teraz odkrywam swój nowy talent i ją od czasu do czasu pomaluję jak poprosi:-) no i dziś właśnie zamarzył jej się motylek. Jakby co zawsze mogę stanąć w sezonie na bulwarze i sobie dorabiać;-);-);-)
ide poszukac zdjecia jakiegos...
Załączniki
Antylopka
Potrojna mamuska
lejesz miód na moje serceAntylopka fajne zdjęcie a córcia to chyba do Ciebie bardziej podobna.
mąz uważa, że specjalnie fryzurę zmieniłam, aby zmylić otoczenie i byc bardziej do Wikunii podobna, hehe
Ona ma usta mężą i dołeczki w policzkach po jego rodzinie (teściowa i 3 kuzynki mają takie śliczne dołeczki jak się uśmiechają(, ale oczy i nos Wiki ma "moje" no i teraz fryzurki podobne.
U
użytkowniczka r
Gość
Asja Pewnie rozmawia ze zwierzątkami z karuzelki tak jak mój,śliczny chłopczyk z twojego Maciusia
Joamar Ale pannice duże i śliczne,będą kawalerowie zabiegać o ich względy oj będą
Antylopka I synek i córeczka podobni do mamy
Joamar Ale pannice duże i śliczne,będą kawalerowie zabiegać o ich względy oj będą
Antylopka I synek i córeczka podobni do mamy
U
użytkowniczka r
Gość
:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Podziel się: