reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria grudniowych maluszków

Joamar- dołaczam się do zachwytów Sun - świetnie sobie Madzia pogryza:-):-):-)
No i chwal się, bo masz czym - piękne córeczki!!
A starsza to z jakiej okazji tak świetnie pomalowana???? (i gdzie to malowidło zostało zrobione?)

reklama
joamar super fotki-fajniutkie masz dziewczyny
moja Ala to na razie woli pionstke na podmiane sie nie nabiera-ale mysle ze lada dzien załapie ze gryzak jest fajny:)

Joamar- dołaczam się do zachwytów Sun - świetnie sobie Madzia pogryza:-):-):-)
No i chwal się, bo masz czym - piękne córeczki!!
A starsza to z jakiej okazji tak świetnie pomalowana???? (i gdzie to malowidło zostało zrobione?)
Farbki do twarzy kupiłam Julii na bal karnawałowy no i teraz odkrywam swój nowy talent i ją od czasu do czasu pomaluję jak poprosi:-) no i dziś właśnie zamarzył jej się motylek. Jakby co zawsze mogę stanąć w sezonie na bulwarze i sobie dorabiać;-);-);-)

Farbki do twarzy kupiłam Julii na bal karnawałowy no i teraz odkrywam swój nowy talent i ją od czasu do czasu pomaluję jak poprosi:-) no i dziś właśnie zamarzył jej się motylek. Jakby co zawsze mogę stanąć w sezonie na bulwarze i sobie dorabiać;-);-);-)
my zrobiliśmy tak samo, bo wolę jak się paćka takimi farbkami, niż moimi kosmetykami. mamy też takie balony i płytę z instrukcą jak robic różne zwierzaki - będziemy dorabiać na kinderbalach, jeśli nas kryzys najdzie, bo niexle mi idzie to balonowe skladanie

ide poszukac zdjecia jakiegos...

Załączniki

• luty 2011 035.jpg
    luty 2011 035.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 40
Antylopka fajne zdjęcie a córcia to chyba do Ciebie bardziej podobna.
lejesz miód na moje serce:)
mąz uważa, że specjalnie fryzurę zmieniłam, aby zmylić otoczenie i byc bardziej do Wikunii podobna, hehe:)
Ona ma usta mężą i dołeczki w policzkach po jego rodzinie (teściowa i 3 kuzynki mają takie śliczne dołeczki jak się uśmiechają(, ale oczy i nos Wiki ma "moje" no i teraz fryzurki podobne.

Asja Pewnie rozmawia ze zwierzątkami z karuzelki tak jak mój,śliczny chłopczyk z twojego Maciusia :)

Joamar Ale pannice duże i śliczne,będą kawalerowie zabiegać o ich względy oj będą :)

Antylopka I synek i córeczka podobni do mamy :)

reklama
Do góry