reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria czyli nasze fotki :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Śliczne dzidziusie!Gratulacje!
Widzicie jak to się maluszki układają do sesji zdjęciowej,jedne pokazują pyty innym tak dobrze w brzusiu,że nie przejmują się fotkami:)Super, i atk ma być!Najważniejsze, ze są zdrowe:)
A moje maleństwo dzisiaj już buszuje, a to przez matke, bo już na dzień dobry mnie wkurzyli w robocie,chyba się zwolnię!Takiego chorego układu długo nie wytrzymam.
bużki!

reklama
aska00 pisze:
No cóż, chyba okrzykną mnie czarownicą. Dobrze, że mamy inne czasy bo spalili by mnie na stosie. Hi Hi

Już jedną czarownicę mamy :) Ale co tam, im więcej, tym lepiej :)

Joaśka

aska00 pisze:
Idzia, nic nie piszesz czy to znów będzie chłopaczek?

jak juz pisalam wczesniej bobo bylo wstydliwe i nie chcialo pokazac ani twarzy ani dupci :) - chociaz lekarzowi przez chwile udalo sie wypatrzec interesik miedzy nozkami, niestety trwalo to bardzo krotko, i nie dalo sie zrobic zdjecia (chociaz z poprzedniego usg dowod na zdjeciu jest :) ); i wyglada na to ze hipoteza o chlopcu sie powoli potwierdza :) ale chwilowo nie mowimy jeszcze michalkowi o plci zeby sie nie nastawial za bardzo - czekamy na nastepna wizyte usg (genetyczne + 3D) - moze wtedy bedzie lepiej widac :) zakladam ze to chlopiec i tak o nim mysle :) ale bedzie ubaw jak sie okaze ze to dziewczynka ;)

a co do linii na brzuszku to jak juz pisalam nie mialalm poprzednio i nie mam teraz - zapowiada sie potwierdzenie hipotezy aski ;)

Jak już pisałam u mnie jeszcze z 2tyg do wizyty :/ a też już bym chciała cokolwiek wiedzieć, nie mam pojęcia jak mam myśleć o moim maleństwie :o (poza tym, że cieplutko), już każdy się wypytuje czy już wiem, jak mówie że nie to się pytają dopiero czy chce wiedzieć - pewnie, że chce wiedzieć nie mam kreski na brzuchu i imienia dla chłopca też nie - pfff mimo, że zawsze chciałam mieć synka (to chyba dlatego, że chciałam mieć braciszka hahaha) - dziwne, że nigdy się nie zastanawiałam jak dałabym mu na imie. A może będzie mała Gabi uhuhu nie wytrzymam z tej niepewnosci ;) Super, że wy już coś tam wiecie :)  już niedługo będziemy umieszczać sobie obrazeczki typu "it's a girl/boy" :D

widze ze tu tez sa fotki maluszkow wiec pochwale sie bo wczoraj bylam na wizycie i mamy pierwsze zdjecie naszego bobaska
lekarz uchwycil profil:)
widzialam jak bije serduszko i jak macha raczkami i rogami chyba wystraszyl sie flesza bo akurat lapeczki wyprostowal ;)
kochany/kochana

Dominiko! Ładniutka dzidzia, a jak pozuje!
Na następnym usg może dowiesz się już czy to on czy ona.

czarownica - trafilas na dobry watek, widzialam juz na majoweczkach, wreszcie pierwsze zdjecie :) pamietam ze to duza radosc :)

Idzia, zmień pasek na niebieski - to podobno kolorek chłopaczków, a lekarz Tobie już dwa razy powiedział, że to zbój a nie zbójniczka.

to prawda - dwa razy :)
a o kolorze paska nie pomyslalam :)
moze bym i zmienila ale lillypie.com ma jakies problemy i wczoraj np nie moglam stworzyc zadnego nowego psaka - same smieci mi sie pokazywaly;
wiem ze sa inne strony ale jeszcze troszke poczekam ;D

reklama
wiecie co
my sie tak zastanawamy czy chcemy wiedziec czy to on czy ona moj slawek strwierdzil ze on nie chce wiedziec wczesnej i chyba jednk poczekamy
to takie oczekiwanie bedzie
a ja zawsze chcialam miec bardzo chlopca i teraz czuje ze to chlopiec (moze wlasnie dlatego ze chcialam) i gdyby lekarz powiedzi mi ze to chlopice a urodzialy sie dziewczynka...a u mnie w rodzinie to usg zawsze pokazuje chlopca a rodzi sie laseczka:):)hehe
poczekam

czy jede ktos na forum kto tez nie chce znac plci dziecka wczesniej??????????????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry