reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria czyli nasze fotki :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hejka!
Żuczku pękna dzidzia,jakie to można spotkać różne ujęcia naszych maluszków.

A i ja mam kim sie pochwalić!
Oto nasz Mateuszek:)

Widzicie jak sobie założyła noge na nogę?A to Ci!

Od piątku wiemy że to będzie starszy braciszek przyszłych siostrzyczek,hi,hi!Mam nadzieję, ze to prawda-pan doktor był pewny!

reklama
Lidia, Twoja dzidzia klaszcze w rączki!!! Nieźle. Fajne dzieciaczki.
Czyli teraz mamy 3:2 (mam nadzieję, że się nie mylę!!!)
W czwartek mam usg dopplerowskie to może mi powiedzą co się urodzi.

zdjecia sliczne (ten kregoslup i te nozki :) )

a moze zaczniemy robic zaklady jakiej plci bedzie wiecej ??? ;)

Ja uważam, ze mimo iż narazie dziewczynki przeważają, na finale okaże się,ze będzie tak pół na pól albo z lekką przewagą chłoptasiów:)

Byłam dzisiaj na USG 3D. Wrażenia rewelacyjne. Potwierdziło się, że będzie dziewczynka i pan doktor powiedział, że tym razem na 100%. Faktycznie miedzy nóżkami było widać tylko kreseczkę i nic nie wisiało. Na początku dzidzia się wstydziła i zasłaniała się jak tylko mogła nóżkami i rączkami ale potem nawet doktor zauważył, że zaczęła pozować. Waży już 400g i jest zdrową małą kobietką. A oto ona (dla mnie najpiękniejsza na świecie):
skanuj0002.jpg

Wow!Jestem pod wrazeniem.Śliczna dzidzia,bardzo wyrażnie widać twarzyczkę, rysy twarzy:)I do kogo podobna?Naprawdę rewelacja,gratulacje Dori!
Uściski!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry