reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria czyli nasze fotki :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Musze zamiescic jakies zdjecie mojej dzidzi, tylko odzyskam od siostry aparat bo skanera nie mam.
Dziewczyny sliczne malenstwa ;)

reklama
A tu obiecane zdjątko maluszka :)

6.jpg

Oj jakie śliczne małe Żuczątko!
Mam nadzieję, ze bobasiek zdrowy i silny a jego mamusia też dobrze się czuje!
Już nie mogę się doczekać mojej wizyty 28.10. Ach jak się dłuży,pa!
Buziaki.

Dzięki za miłe słowa :) Bobas zdrowy i silny, a mamuska dostała nowych sił i może góry przenosić :D

Dziewczyny, jak dostaniecie zdjątka to dawać na galerię :)

Kosmi daj dziś znać jak wizyta.

Hejka! Kosmi-gratulacje, Małe Kosmiątko wygląda jak by spało:).Śliczny i grzeczny babasiek!:) Uściski,pa!

Zdjęcie ekstra, najważniejsze, że wszystko jest ok. Napisz ile małe kosmi ma cm. i ile waży.

jak mówiłam małego sie nie dało zmierzyć :) doktor powiedział, że następnym razem zrobimy już przez brzuszek bo się już ledwo mieści i do tego przy pomiarach dzidzia się wierciła a do zdjęć poszła spać hahaha :D więc napewno główka z góry jest szeroka na  3,63cm i lekarz tylko rzucił, że ma do 12cm ale to nie zostało zmierzone, więc tak naprawde nie wiem :)

reklama

To nasze malenstwo!
Musicie kliknac na zdjęcie to będzie wyraźniej widać:)Ponoć się usmiecha:)
Buźki,pa!
P.S. Te pyty na zjeciu to mojego męza,koniecznie uparł się że musi być widać, ze miał swój udział. No jak nie jak tak, toć chyba by nie było "tancerza/rki" w brzuchu:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry