reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria czyli nasze fotki :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
baby.jpg

To moje maleństwo. Dzisiaj je obejrzeliśmy i zmierzyliśmy. Wszystko jest ok i nie ma się czym martwić. Widzieliśmy nawet paluszki u stópek. Pan doktor powiedział, że na chłopczyka mu to nie wyglada ale nie było za bardzo dojścia i nie mógł tak dokładnie obejrzeć. Więc jak narazie spodziewamy się córci.

juz umiescilam na "wizycie u lekarza" ale sie powtorze - jakos przegapilam ten watek :)

a oto moje obiecane zdjecia - niestety jakosc pozostawia wiele do zyczenia ...
tu widac cala nozke : udko, kolanko, piszczel i stopke:

a tu tylko stopke i piszczel - no i glowe :) jak juz pisalam maly lezy z kolanami pod broda :) wygodnie mu tak ;D

Hej, dziewczyny, śliczne bobaski.
Idzia, nic nie piszesz czy to znów będzie chłopaczek?
Dori, gratuluję córuchny (nie napaljmy się, bo może lekarzowi się jeszcze odwidzi)?????
Zazdroszczę Wam, ja wizytę mam dopiero w poniedziałek i widzę, że dzidziusia to pooglądamy raczej w częściach.

Wiem właśnie, że jeszcze może się coś zmienić. Za dwa tygodnie chce się zapisać na USG 3d więc tam już bedzie widac dokładniej co dzidzia chowa między nóżkami. Tak naprawdę płeć jest mi obojętna ale jak wczoraj usłyszałam, że córeczka to aż do góry podskoczyłam z radości. Chociaż ja od początku miałam wrażenie, że noszę małą kobietkę w sobie.

Zazdroszczę Ci Dori, że już wiesz. Mnie wszyscy wpierają, że tym razem chłopak a najgorsze jest to, że jak już się nastawisz to później jest ciężko. Mój Krzysztof to chciałby mieć drugą córeczkę, chociaż chłopca też by kochał, ale twierdzi, że kobietki są takie kochane - Wiwi włazi na niego, całuje i mówi "kochany tatuś" a on rozpływa. Mała już wie jak postępować z facetami.

A i co do Twojej teorii Asiu o brązowej kresce to by się zgadzało, bo ją posiadam.

reklama
No cóż, chyba okrzykną mnie czarownicą. Dobrze, że mamy inne czasy bo spalili by mnie na stosie. Hi Hi

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry