reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria czyli nasze fotki :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Anek@ zdjęcie ślubne super no i piesio też słodziutki normalnie jak był malutki to widać że tylko chodził i się tulił.

Dori Twoje zdjęcie ślubne też jest super.O nawet widać ze miałaś jasne włoski.

Ja moją fotką ślubną się jeszcze nie moge pochwalić,bo jeszcze jej nie mam :(

reklama
Dori sliczna fotka...nie wiem czemu ale mam wrazenie ze chyba bylysmy razem na wakacjach na obozie letnim w plathamonas w 1995...strasznie mi przypominasz dziewczyne z obozu (ty tez mieszkasz w gorze kalwarii?)

Śliczne zdjęcia, widać, że współczesne.
Pupilek też ładny, ale ja obawiam się piesków - mojej koleżanki z pracy dziecku własny piesek odgryzl usta. Małego widuję na codzień więc mam przestrogę. Moja Wiwi to zagłaskała by wszystkie zwierzaki.

Hej, gdzieś było napisane, nie chce mi się szukać. Ale rozumiesz, że skoro mam córeczkę w domku, dużego King Konga w brzuszku to może wg. tej teorii to będzie chłopiec. Po wczorajszej minie moje lekarki i po tym co widziałam na usg. mogę mieć takie przypuszczenia, ale ja nie jestem lekarzem i mogła tam być pępowinka.

Irlandio, Anek@, Dori- ślicznie wyglądałyście :)
Irlandio i ta nietypowa ślubna suknia, pięknie i odważnie :) Brawo!
Anek - ja bawiłam się w Jastarnii na początku lipca 2005 i kto wie może pojedziemy tam już z maluszkiem w przyszłym roku...
Anek@ - fajny psiaczek, mojemy Ukochanemu by się bardzo spodobał. Za to u nas po domu biega kotka.
Kosmi, Rybcia - macie się lepiej od nas wszystkich, bo macie ślub jeszcze przed sobą, a my mozemy tylko tęsknie powspominać.

magdalena25 slicznie wygladasz i chyba jechalas powozem .....piekne koniki widac z tylu....a jak masz zdjecie kotki to dawaj, wiemy juz jak wygladamy, panow tez pokazalysmy czas na nasze zwierzaczki :laugh:

asia chyba musisz byc cierpliwa, u mnie nie bylo zadnych watpliwosci co do plci dziecka twarzyczki nie chcialo za bardzo pokazac za to jajeczka bardzo chetnie :laugh: poza tym znowu wyszlo ze dziecko jest wieksze..chociaz nie jest to regula ze jak duze to chlopak, kolezanka urodzila coreczke ktora tez rosla jak na drozdzach w brzuchu i dosc duza sie urodzila.

reklama
Anek jestem z Góry Kalwarii ale niestety nigdy nie byłam w Plathamonas. Może mam jakiegoś sobowtóra?

Magdalena ładna z Was para no i w tle dojrzałam piękne błyszczące rumaki (to takie zboczenie zawodowe).

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry