reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria czyli nasze fotki :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Beagel może i piękny... ale żywy diabełek!!! Ja zawsze wolałam koty a mąż psy... więc mamy i to i to

Magdaleona albo może raczej "Magda Leona" niewiarygodne! Zresztą co tam będę pisać, sama zobacz kotkę Bibę. Na jednym ze zdjęć fajny efekt odbicia światła od płytki.

Wszystkim dziękuję za pochwały. Co do koników, to mało brakowało, a musielibyśmy iść pieszo do kościoła. Udało nam się bryczkę załatwić na 2 tygodnie przed ślubem (ślub braliśmy w naszych rodzinnych stronach i nie mogły nas powieźć do ślubu konie, na których jeździmy).
Joaśka masz śliczny malutki brzuszek :) Ja najpierw nie mogłam sie doczekać aż mój zacznie rosnąć a teraz jestem przerażona! Ty masz przynajmniej zapas na te miesiące do kwietnia :)
Czarownica jak tylko wrócisz to zdaj bardzo obszerną relację z dodatkiem zdjęć. Szkoda, że nie zdążyłam złożyć ci życzeń "przed". W każdym bądź razie serduchem z tobą :)

Asiu to moze kiedyś spotkamy się w Juracie :) My raczej zawsze do Władysławowa, ale Jurata tak blisko.... :)

Rybcia_21 i Czarownica, na moich zdjeciach jestem już z Kubusiem, ale o tym nie wiedzieliśmy :)

Tak wiem Rybciu już Ci o tym pisałam w innym temacie :) Mi właśnie na ostatnim usg wyszedł Kubuś :)

Magdalena25... podobieństwo niesamowite! My czasami naszego nazywamy Zorro, bo ma maskę na oczach i bródkę...

reklama
Ja tam zawsze wolałam pieski, swojego czasu za kotami wogóle nie przepadałam, ale to się zmieniło jak zapoznałam się z kotami znajomej :) Wklejam fotke naszych wakacyjnych pociech, z których wszystkie znalazły nowe domki (czego się obawialiśmy) było ich 7 w tym jeden brązowy - niestetygdzieś uciekł z kadru. Widać za to sunie, którą zostawiliśmy - Jagódke :)

psiaki.jpg

teraz mała jest bardziej podobna do swojej mamy...

zabawa.jpg

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry