reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria czyli nasze fotki :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie!
Ja mam awarie komputera i do 2 tygodni do Was nie zagladalam :( Ale juz powolutku bede wracac :)

Super temat, ja teraz postaram sie dolaczyc moje zdjecie :)

reklama
to ja z mezem - sierpień 2005

pict00576yl.jpg

ja :) Jastarnia - sierpień 2005

pict01701bj.jpg

oki czas na mnie juz wczesniej wklejalam ale to byl inny watek :laugh:
dwie wersje na luzie i jak sie umaluje i uczesze :laugh:

No i oczywiscie musze Wam pokazac moj skarb.
jedno zdjecie jest z dnia w ktorym kupilismy Wolfa ma wtedy 7,5 tygodnia drugie robione jeszcze w wawie jak ma juz prawie pol roku .

Anek@ super zdjęcia! A gdzie było robione to na luzie (czemu mam wrażenie że zadając to pytanie wychodzę na niedouczoną ignorantkę?)? Wolf też OK i wygląda na takiego odważnego ;)
A tak swoją drogą zobacz Anek@ jak powstawiałyśmy zdjęcia ze ślubu to nas nikt podziwiać nie chce! ;D ;) ::) Ale swoją drogą SUPER! Fajnie Ty miałaś długie włosy a jak moja fryzjerka usłyszała, że chcę fale w stylu lat 50tych to mało nie umarła ze śmiechu na próbnej fryzurze! ;D

eee tam dziewczyny super fotki, ja wam zazdroszcze tych ślubnych zdjęć, marzy mi się "biała" kiecka, ale musi narazie poczekać :)

a psina piękna, uwielbiam takie duże pieski, sama mam dwa - Zuźka na avatarku jak gada hihihi miała w te wakacje 7szczeniaczków, ale był cyrk ;D no i jedną sunie zatrzymaliśmy, śmieje się, że to Zuza w wersji mini, ale już niedługo - strasznie szybko rośnie :)

Dziekuje bardzo ze podoba sie piesek...moze pojdziecie moim sladem i wkleicie swoich pupili? Irlandia Wolf tylko wyglada na groznego to jest raczej wersja kanapowa...wlasnie jeczy na lozku bo wstalam i nie pieszczocham pana :laugh: a poza tym to 45 kilo samej slodyczy...co do zdjecia na luzie to ten widok za nami to panorama Nowego Jorku niestety juz bez dwoch wiez :(

reklama
Wszystkie fotki super a piesio faktycznie słodziuchny. Skoro chwalimy się zdjęciami ślubnymi to ja też dołączam swoje
Nowyobraz.jpg

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry