reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria czerwcowych maluszków

Wow Monisia cudnie robi bravo i jest urocza jak zawsze, gwiazda Goldenlucy genialnie je stopy :-D, ale tym razem dwa zero dla Szymka! Po prostu wymiata z tymi schodami :tak:

reklama
Katrina śliczne masz dzieciaczki! A co Alinka ma takie wypieki na policzkach?? A w ogóle to skąd to imię? pytanie podchwytliwe ;)

a to moja Pipi Langstrump
DSCF8378.jpg
już można jej kucyki coraz niżej zrobić :p nie na czubku głowy ;P
i oczy jej się znó ciemniejsze zrobiły! Znów szare :p

Ostatnia edycja:
Rysica - Chcieliśmy imię takie, żeby można było dać krótkie zdrobnienie np. Ula, Ola, Ala. Alinka ma przyrodnią siostrę Ulę (której nie zna), więc to imię odpadło, Ola - najbliższa kuzynka, która tutaj mieszka, poza tym Aleksandra nie bardzo mi się podoba, więc Ala, z tym, że znam jedna Alicję (mama kolegi), której się buzia nie zamyka, więc wolałam Alinkę. A po jakimś czasie moja mama przypomniała mi, że ma na drugie imię Alina. Na drugie imię córcia ma Krystyna (po babci), a zupełnie przypadkiem oba imiona ma po obu babciach.

Rumieńce na policzkach Alinki sa na tle alergicznym, tzn. ona tak reaguje tez na zimno i gorąco, a że przed spaniem musi sobie poszaleć...

A co do Monisi - to powiem Ci śliczna ta pipi, przypomniała mi się mała Magda - tez tak słodko wyglądała, ale tylko przez 5 sekund od momentu założenia gumeczek na kiteczki.

Katrina cudne dzieciaczki :) A co mały ma na sobie za kubraczek? To piżamka czy coś a'la szlafrok? Myślę o czymś takim, bo rano w weekendy młody długo z nami buszuje, zanim go ubiorę. I przydałoby się coś cieplejszego :)

Rysica śliczna Pipi, co tu dużo mówić, jest do schrupania. Jedna z najpiękniejszych dziewczyn na forum ;-)

PaulinaMaria
no powiem Ci kochana, że Ethan rośnie na przystojnego faceta. Oczy ma przepiękne, uśmiech zalotny. Widać, że będzie z niego niezłe ciacho :cool2:

Iwon - to jest taki cieplejszy pajacyk. U nas w domu nie jest za ciepło, więc maja takie cieplejsze piżamki na zimę.

Katrina - dziękuję za odpowiedź :D a pytałam, bo moja mama jest Alina, ale ona nie lubi swojego imienia ;) i każdy ją od dziecka Asia nazywa, a ja nie mam pojęcia czemu tak ma, bo to bardzo ładne imię :D

Iwon - dziękuję :) ale ja tu widzę niezłą konkurencję dla Moniki, bo wiele mamy pięknych dziewczyn, chociażby Nadia KlusiM czy Lily Addieny ;)

reklama
Do góry