reklama
katrina115
Potrójna Mama
Golden - no stopy to jest to,
Mlodak - proponuję szybciutko zaopatrzyć sie w bramki, żeby Ci synuś nie spadł.
Mlodak - proponuję szybciutko zaopatrzyć sie w bramki, żeby Ci synuś nie spadł.
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
katrina115
Potrójna Mama
Rysica - Chcieliśmy imię takie, żeby można było dać krótkie zdrobnienie np. Ula, Ola, Ala. Alinka ma przyrodnią siostrę Ulę (której nie zna), więc to imię odpadło, Ola - najbliższa kuzynka, która tutaj mieszka, poza tym Aleksandra nie bardzo mi się podoba, więc Ala, z tym, że znam jedna Alicję (mama kolegi), której się buzia nie zamyka, więc wolałam Alinkę. A po jakimś czasie moja mama przypomniała mi, że ma na drugie imię Alina. Na drugie imię córcia ma Krystyna (po babci), a zupełnie przypadkiem oba imiona ma po obu babciach.
Rumieńce na policzkach Alinki sa na tle alergicznym, tzn. ona tak reaguje tez na zimno i gorąco, a że przed spaniem musi sobie poszaleć...
A co do Monisi - to powiem Ci śliczna ta pipi, przypomniała mi się mała Magda - tez tak słodko wyglądała, ale tylko przez 5 sekund od momentu założenia gumeczek na kiteczki.
Rumieńce na policzkach Alinki sa na tle alergicznym, tzn. ona tak reaguje tez na zimno i gorąco, a że przed spaniem musi sobie poszaleć...
A co do Monisi - to powiem Ci śliczna ta pipi, przypomniała mi się mała Magda - tez tak słodko wyglądała, ale tylko przez 5 sekund od momentu założenia gumeczek na kiteczki.
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Katrina cudne dzieciaczki A co mały ma na sobie za kubraczek? To piżamka czy coś a'la szlafrok? Myślę o czymś takim, bo rano w weekendy młody długo z nami buszuje, zanim go ubiorę. I przydałoby się coś cieplejszego
Rysica śliczna Pipi, co tu dużo mówić, jest do schrupania. Jedna z najpiękniejszych dziewczyn na forum ;-)
PaulinaMaria no powiem Ci kochana, że Ethan rośnie na przystojnego faceta. Oczy ma przepiękne, uśmiech zalotny. Widać, że będzie z niego niezłe ciacho
Rysica śliczna Pipi, co tu dużo mówić, jest do schrupania. Jedna z najpiękniejszych dziewczyn na forum ;-)
PaulinaMaria no powiem Ci kochana, że Ethan rośnie na przystojnego faceta. Oczy ma przepiękne, uśmiech zalotny. Widać, że będzie z niego niezłe ciacho
katrina115
Potrójna Mama
Iwon - to jest taki cieplejszy pajacyk. U nas w domu nie jest za ciepło, więc maja takie cieplejsze piżamki na zimę.
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Katrina - dziękuję za odpowiedź a pytałam, bo moja mama jest Alina, ale ona nie lubi swojego imienia i każdy ją od dziecka Asia nazywa, a ja nie mam pojęcia czemu tak ma, bo to bardzo ładne imię
Iwon - dziękuję ale ja tu widzę niezłą konkurencję dla Moniki, bo wiele mamy pięknych dziewczyn, chociażby Nadia KlusiM czy Lily Addieny
Iwon - dziękuję ale ja tu widzę niezłą konkurencję dla Moniki, bo wiele mamy pięknych dziewczyn, chociażby Nadia KlusiM czy Lily Addieny
alijenka
Mamcia Nataszki :))
reklama