reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria czerwcowych maluszków

reklama
Rysica - mnie sie to imię bardzo podoba, a tutaj jest bardzo oryginalne, bo żadna inna dziewczynka nie ma tak na imię. Tylko moja starsza córka - jak jeszcze byłam w ciąży z Alinka i powiedziałam jej jakie imię wybraliśmy, to zaczęła nas uświadamiać, że to złe imię, bo dzieci będą ja od Alijenów wyzywać (Alijenka - sorki). Ale na taki pomysł to mogła wpaść tylko moja córcia... oczywiście nic takiego nie ma miejsca, ale czarne wizje u Magdy musiały być.

P1180315.jpgtrenuje wstawanie o lozkoP1180307.jpg

Paulina nie no Ethan jest genialny!!! :D i te jego zawadiackie spojrzenie! :D

Katrina hahahaha ale się uśmiałam z wizji wyzywania od Alijenów hahaha :D genialne :p ma Magda wyobraźnię ;P no ja mam ogromy sentyment do tego imienia bo moja mama Alina więc bardzo lubię :D
żeby było śmieszniej - teściowa jest Alicja :p a tata i teściu obydwoje mają imię na "W" - tata Wojtek a teściu Wiesiek ;P także się dobrali ;P

Ostatnia edycja:
Alijenka, Paulia brava dla akrobatów :)
Rysica, no dlatego napisałam asekuracyjnie, że jedna z najpiękniejszych :-p;-)

Katrina mnie też się bardzo podoba imię Alina. I jest oryginalne. Moja przyjaciółka z podstawówki miała tak na imię i była po prostu Alką :) Ja też lubię takie krótkie imiona i Ala też na pewno by była brana pod uwagę przy córci :blink:

Iwon - ja mam koleżankę (taka internetową koleżankę), z którą znamy się już z 12 albo i więcej lat, też ma na imię Alina. I do klasy w podstawówce tez chodziła z nami Alina - więcej osób o tym imieniu nie znam.

Zdjęcie0417.jpgprzyszła dziś spacerówka, rewelacja !!!!!!!!!!!!!!!! przepraszam za bałagan z tyłu ale to takie pokoje gdzie mam graciarni i suszarnie :baffled:
Zdjęcie0423.jpgZdjęcie0425.jpgZdjęcie0427.jpga taką sukienkę kupiłam małej na chrzciny :-D
Zdjęcie0431.jpg a tak już wstaje :-D:-)

Załączniki

• Zdjęcie0420.jpg
    Zdjęcie0420.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 59
  • Zdjęcie0428.jpg
    Zdjęcie0428.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Do góry