reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria czerwcowych maluszków

reklama
Papitkaa - miałam Ci napisać, co prawda nie tu była o tym mowa, ale... ja moja pierwszą córkę urodziłam jak miałam 18 lat. Potem już nie chciałam (przez baaaaardzo długi okres czasu). Jedno i koniec, ale po nastu latach zmieniłam zdanie - zresztą inny mąż, inny związek. A jak sie urodziła druga córcia, to nie chciałam mieć drugiej jedynaczki i zdecydowaliśmy się na jeszcze jedno. I wcale tego nie żałuję, a wręcz odwrotnie.

katrina może i mi sie kiedyś odwidzi. Na razie nie czas myśleć o drugim tylko o skończeniu szkoły i poukładaniu sobie wszystkiego. Może najwcześniej po studiach. Zobaczymy co los przyniesie nigdy nie można sobie za bardzo nic planować bo wychodzi jak wychodzi ale cieszę sie że mam małego i nie żałuje jak to moja nauczycielka powiedziała lepiej teraz niż jakbyś potem nie mogła mieć nic bo nigdy nic nie wiadomo.

Papitka - bardzo mądrze nauczycielka powiedziała :D jasne, że lepiej teraz niż jakby miały być problemy!
a to jak Monisia sobie raczkuje :D
https://picasaweb.google.com/100371...key=Gv1sRgCIvl6qenpbOVlAE#5842325110872730498
a tak sobie siada ;P
https://picasaweb.google.com/100371...key=Gv1sRgCIvl6qenpbOVlAE#5842329511118408882
dwa dni temu tego nie potrafiła, wczoraj zaczęła raczkować dzisiaj siadać z pozycji na kolankach :D (Wcześniej w wannie jej się udało a tak to z pleców siadała)

P1180144.jpgP1180128.jpgP1180138.jpgP1180151.jpg siedzimy , pelzamy skaczemy chodzimy wstecz i mam pierwsza jedynke!!!

Rysica - Super!!! Pamiętam, że jak Alinka była w wieku Kuby, to już bramka była zamontowana na schodach, bo mi za psem po schodach na górę uciekała, a ten.... leniuch mały.

Paulina - ale już duży Twój synuś!!!! Super!

reklama
Do góry