reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria czerwcowych maluszków

reklama
Młodak hahahahahaha DOBRE!!!!!!!!!!!!! kurcze czy to imię musi za sobią mieć Mafijne skutki? :p ja też mam taką fotkę Szymka :p tylko jak miał 1,5 roczku ;P

póki co dzisiaj proszę państwa przedstawiam Wam pannę elegantkę Monisię w spineczkach od Sunshine!!!!!!!!!!!
aDSCF8690.jpgaDSCF8694.jpgaDSCF8743.jpgaDSCF8748.jpgaDSCF8755.jpgaDSCF8769.jpg

Dawno tu nie zaglądałam, ale czasu brak na ogarnięcie wszystkiego.

Fajowe nam dzieciaki rosną !!! :-)

Baaardzo dawno mnie tu nie było...:( Brak czasu niestety... Dzieciaczki są cudowne, normalnie do schrupania;) No i jakie wygimnastykowane;D ROSNĄ JAK NA DROŻDŻACH:)
No to i ja pochwalę się swoim szkrabem:)
SAM_3137.jpgSAM_3140.jpgSAM_3145.jpgSAM_3149.jpgSAM_3197.jpgSAM_3226.jpg

Załączniki

• SAM_3137.jpg
    SAM_3137.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 78
  • SAM_3140.jpg
    SAM_3140.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 76
  • SAM_3145.jpg
    SAM_3145.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 82
  • SAM_3149.jpg
    SAM_3149.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 83
  • SAM_3197.jpg
    SAM_3197.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 69
  • SAM_3226.jpg
    SAM_3226.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 86
reklama
Iwon dzięki:))) A rzęsiory po tatusiu... zawsze się zastanawiałam, po co facetom takie piękne długie rzęsy... Dobrze, że przynajmniej młoda odziedziczyła je po tacie;)))

Do góry