reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria czerwcowych maluszków

IMG_0013.jpgIMG_0054.jpg

reklama
alijenka - a co Nataszka tak wcina?

Papitkaa - na szczęście mój się nie boi bo już miałam dosyć noszenia wanienki, wylewanie z niej wody. Cały czas się bałam, że rozleję wszystko bo nie trafię do brodzika. Wygoda to dla mnie straszna jest. No i czasami kąpiemy się razem, tzn ja siedzę na siedzisku, amłody próbuje łapać moje stopy. A że mam masakryczne łaskotki to łatwo mu nie jest. I ubaw mamy obydwoje.

młodak też weszłam zmałym raz i sie bawił wszystko fajnie a na drugi dzień płacz i nawet o siadaniu mowy nie było zaparł nogi na prosto i stał i płakał i nici z kąpania i wode spusciłam i nalałam do wanienki a co prawda to prawda noszecie jest uciażliwe. Ja kilka razy nie trafiłam do brodzika :zawstydzona/y:
katrina - no kubulek rośnie.:tak: fajne ma oczyska ;D

reklama
Papitkaa - Twoje szczęście to też kawał chłopa.... chyba Kubusie tak mają...
Ja nie narzekam moje plecy narzekają haha. Dobrze niech rosną potem będę pomagać mamą w domu bo będą mieć siłę hihi.

Kasienka widzę że ubranka tez mu smakują jak mojemu Niuśkowi. Jej nie moge sie doczekać kiedy moje nauczy sie troszke poruszać nie mówie o chodzeniu no ale na nic innego się wcześniej nie zanosi. Jak go postawiłam na czworaka to albo jak żaba lezał i machał nóznami albo od razu sie podpiera i na stópki staje wiec czeka mnie jeszcze dużo noszenia ;D Osatnie zdjecie powalające. Super dzieciaczki wygladają w kapturkach.

Do góry