reklama
alijenka - a co Nataszka tak wcina?
Papitkaa - na szczęście mój się nie boi bo już miałam dosyć noszenia wanienki, wylewanie z niej wody. Cały czas się bałam, że rozleję wszystko bo nie trafię do brodzika. Wygoda to dla mnie straszna jest. No i czasami kąpiemy się razem, tzn ja siedzę na siedzisku, amłody próbuje łapać moje stopy. A że mam masakryczne łaskotki to łatwo mu nie jest. I ubaw mamy obydwoje.
Papitkaa - na szczęście mój się nie boi bo już miałam dosyć noszenia wanienki, wylewanie z niej wody. Cały czas się bałam, że rozleję wszystko bo nie trafię do brodzika. Wygoda to dla mnie straszna jest. No i czasami kąpiemy się razem, tzn ja siedzę na siedzisku, amłody próbuje łapać moje stopy. A że mam masakryczne łaskotki to łatwo mu nie jest. I ubaw mamy obydwoje.
katrina115
Potrójna Mama
Moje dziecka obecnie:
alijenka
Mamcia Nataszki :))
młodak - jabłko wcina
młodak też weszłam zmałym raz i sie bawił wszystko fajnie a na drugi dzień płacz i nawet o siadaniu mowy nie było zaparł nogi na prosto i stał i płakał i nici z kąpania i wode spusciłam i nalałam do wanienki a co prawda to prawda noszecie jest uciażliwe. Ja kilka razy nie trafiłam do brodzika
katrina - no kubulek rośnie. fajne ma oczyska ;D
katrina - no kubulek rośnie. fajne ma oczyska ;D
Kubulek z mamą buziaki :*Zobacz załącznik 536096Zobacz załącznik 536097Zobacz załącznik 536098A tu dzisiejszy ośmiomiesieczny
katrina115
Potrójna Mama
Papitkaa - Twoje szczęście to też kawał chłopa.... chyba Kubusie tak mają...
Kasienka_
Fanka BB :)
Ostatnia edycja:
reklama
Ja nie narzekam moje plecy narzekają haha. Dobrze niech rosną potem będę pomagać mamą w domu bo będą mieć siłę hihi.Papitkaa - Twoje szczęście to też kawał chłopa.... chyba Kubusie tak mają...
Kasienka widzę że ubranka tez mu smakują jak mojemu Niuśkowi. Jej nie moge sie doczekać kiedy moje nauczy sie troszke poruszać nie mówie o chodzeniu no ale na nic innego się wcześniej nie zanosi. Jak go postawiłam na czworaka to albo jak żaba lezał i machał nóznami albo od razu sie podpiera i na stópki staje wiec czeka mnie jeszcze dużo noszenia ;D Osatnie zdjecie powalające. Super dzieciaczki wygladają w kapturkach.