reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria czerwcowych maluszków

Myślicie, że to metoda chłodzenia dziąseł?????? Ja się łudzę, że tak :-D:happy2:
30.01.2013.jpg

reklama
mlodak słodko to wygląda, może posyp cukrem będzie słodsze bo tak sama szyba to chyba nie bardzo smakuje.:-D Jest niesamowity.:tak:
kifsi Matko cudo. Kiedy to moje cos zacznie kombinować bo on to tylko siedzi i kierunek wskazuje gdzie go przenieść. Jak go postawiłam na czworaka to pacnął jak żaba na płasko i się śmiał machając nóżkami ;D

Ostatnia edycja:
Rysica- ale Monia sie zmienia :szok: ja u swojej takich zmian nie wiedze, moze dlatego ze na codzien ja widze :-p i jak dla mnie to niebieskooka dziewczyna bedzie :tak:

Mlodak- Szymek nieziemski :tak:, spojrzenie rozbrajajace :-)

kifsi- prezentacja super! chyba mojej musze tak zrobic :tak: tylko czasu troszke na to potrzeba a z tym krucho :sorry2::-(

A tak sypia moja gwiazda- maly wedrowniczek :-D
IMG_4846.jpgZobacz załącznik 535732Zobacz załącznik 535735

Sunshine - u nas spanie identycznie wygląda. W poprzek, na ukos i kołderka wszędzie tylko nie na nim :-D. Dlatego przerzuciłam się na śpiworek.
I karuzelkę mamy identyczną:-).

reklama
mlodak- no Szymek ma minki nieziemskie :-D a w spiworku spimy na noc a w dzien pod kocykiem bo jest cieplo
macku- Zosia przeslodka a jaka podobna do Ciebie :tak:

Do góry