reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria czerwcowych maluszków

Myślicie, że to metoda chłodzenia dziąseł?????? Ja się łudzę, że tak :-D:happy2:
30.01.2013.jpg

reklama
mlodak słodko to wygląda, może posyp cukrem będzie słodsze bo tak sama szyba to chyba nie bardzo smakuje.:-D Jest niesamowity.:tak:
kifsi Matko cudo. Kiedy to moje cos zacznie kombinować bo on to tylko siedzi i kierunek wskazuje gdzie go przenieść. Jak go postawiłam na czworaka to pacnął jak żaba na płasko i się śmiał machając nóżkami ;D

Ostatnia edycja:
Rysica- ale Monia sie zmienia :szok: ja u swojej takich zmian nie wiedze, moze dlatego ze na codzien ja widze :-p i jak dla mnie to niebieskooka dziewczyna bedzie :tak:

Mlodak- Szymek nieziemski :tak:, spojrzenie rozbrajajace :-)

kifsi- prezentacja super! chyba mojej musze tak zrobic :tak: tylko czasu troszke na to potrzeba a z tym krucho :sorry2::-(

A tak sypia moja gwiazda- maly wedrowniczek :-D
IMG_4846.jpgZobacz załącznik 535732Zobacz załącznik 535735

Sunshine - u nas spanie identycznie wygląda. W poprzek, na ukos i kołderka wszędzie tylko nie na nim :-D. Dlatego przerzuciłam się na śpiworek.
I karuzelkę mamy identyczną:-).

reklama
mlodak- no Szymek ma minki nieziemskie :-D a w spiworku spimy na noc a w dzien pod kocykiem bo jest cieplo
macku- Zosia przeslodka a jaka podobna do Ciebie :tak:

Do góry