reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków :)

...najgorsze jest to, ze ciaze chce przed znajomymi ukryc do co najmniej 12 tygodnia...a mieszkam z czworka lokatorow:p

haha to masz bojowe zadanie ;-)

mój mąż wczoraj stwierdził że musimy się wybrac po nowy zestaw ubrań,bo chodzę z niedopiętymi spodniami :-) ja jednak wolę się jeszcze wstrzymać,jeszcze chwilkę tak do 13 tc.

reklama
mój mąż wczoraj stwierdził że musimy się wybrac po nowy zestaw ubrań,bo chodzę z niedopiętymi spodniami :-) ja jednak wolę się jeszcze wstrzymać,jeszcze chwilkę tak do 13 tc.

aninaaa ja też chciałam się wstrzymać, ale wkuzały mnie odpięte dzinsy, a jak były zapięte to wkurzało mnie, że cisną hihi ... a że w h&m jest właśnie wyprzedaż i spodnie dżinsowe ciążowe przecenili ze 150 na 75 to zainwestowałam w dwie pary, jedne na teraz a drugie rozmiar większe, bo kolejna wyprzedaż w styczniu, a wtedy już nie będą potrzebne :) Dzięki temu dziś jest mi bardzo wygodnie w pracy :):):) Jeśli któraś z Was myśli o takich spodniach to naprawdę polecam teraz, bo oni często spodni ciążowych nie przeceniają- wiadomo, że i tak się sprzedadzą bo jak ktoś potrzebuje to kupi i tyle :)

o dobrze, że mówisz o wyprzedaży, wybiorę się. ale powiedzcie rozmiar normalny się bierze, tylko gumka jest?

Emmm te spodnie są bardzo niskie - niższe niż biodrówki, a wyżej jest gumka... i prawda jest taka, że to nie jest prawdziwy dzins tylko dżins ze strechem więc i tak się ciągną. Ja kupiłam jedne na teraz takie, żebym mi nie spadały i jedne o rozmiar większe - mam nadzieję, że starczą mi na całą ciąże, bo w brzuchu się nieźle ciągną

no własnie słyszałam że w h&m są teraz bardzo ciekawe wyprzedaże,nie tylko dla dorosłych ale i dla dzieci.podobno fajne ciuszki można kupić nawet za 10-15 zł.muszę się wybrać,dzięki :-)
a co do ciążówek pamiętam,że kiedyś kupowałam spodnie rosnące razem z brzuchem,ale jak sobie je przypomnę teraz...matko były fatalne ;-)

Ja też kupiłam dżinsiki w H&M. Rozmiar, który noszę normalnie, jest na mnie ciut luźnawy, ale i tak je wzięłam, żeby był lekki zapas w tyłku :)

Powtórze za kimś, ale omatko jakie wy chude jesteście. Ja mam brzuszek i nie wiem czy to mój tłuszczyk, którego jest dość spoko, czy to ciąża :)

Zrobię na dniach również zdjęcie...

314bl74.jpg

to mój brzuchol, tylko że głodny bo zjadłam dzisiaj jedną kanapkę:D jak się najem to jest większy skubany. jakoś bardzo średnia bo z telefonu no i łazienka średnio czysta bo jakoś nie mogę sie zebrać żeby posprzątać:D

reklama
Do góry