reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków :)

Alka;) super domek:) mój z góry też tak wygląda;):)

ch_aga:) heh...mi właśnie zaczęła się pojawiać ta kreska, ale jest póki co praktycznie niewidoczna;):)

którymś mamom pojawiły się już jakieś rozstępy? i kiedy można się ich spodziewać (chociaż lepiej, żeby się nie pojawiały:p)

reklama
Alka-co ty gadasz- masz normalny fajowy ciazowy brzuszek!
Anastazja-ja mam sporo rozstepow z poprzedniej ciazy. Wyszly wtedy w jakims 5tym m-cu, gdy nagle urosl brzuszek. Teraz rosnie od samego poczatku rownomiernie i nie mam nowych (jeszcze)

u mnie też brak rozstępów :-) a myślałam że będę miała z tym problem w tu póki co ładniutko.
Jedynie co to muszę bardzo nawilżać skórę na brzuszku i na piersiach bo skóra mi się łuszczy i aż swędzi.
Życzę miłej niedzieli, pogoda dzisiaj piękna trzeba to wykorzystać, buziaki dziewczynki.

Zdjęcie z dzisiaj - koncówka 25 tygodnia

DSC04007.jpg

U mnie póki co zero rozstępów ale na razie brzuch mi wolniutko rósł więc może dlatego...
Panicznie się boję dostać rozstępów! już i tak mam wystarczająco dużo kompleksów...kolejnych mi nie trzeba :-(

Ja mam tylko lekkie rozstępy na biuście, ale na brzuszku może nie zaszczycą mnie;p bo podobno to "rodzinne" u mnie;D

reklama
Czikita ,slicznie
co do rozstępów ja mam na piersiach, a stosuję dobre kosmetki- mustela głownie, teraz kupię sobie fissan jeszcze.
W ogóle zauważyłam u siebie coś dziwnego sutek na lewej piersi jest 3 razy większe od tego na prawej, zakupiłam laktator i ledwo się do niego mieści ten sutek;-)

Do góry