reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków :)

reklama
sarat Kochana po Tobie to odrazu widać, że będzie chłopiec. Aż promieniejesz świeżością i urodą!!!! Widzę, że termin masz z odliczania na 2 stycznia, a ja na 3 stycznia :-)

Anastazzja, ładniusi brzuszek. I z pewnością widać, że ktoś tam siedzi :)

A mój malutki? hmmm... może aparat wyszczupla, albo to wdzianko, bo w koło wszyscy mi mówią, że brzucholek mam raczej konkretny... :)

Polcia powiem szczerze, ze mi sie wydawalo po tym zdjeciu, ze brzusio spory!! Zdziwily mnie komentarze Dziewczat :p ale moze u mnie inny monitor :)

Cukiereczku dziękuje za miłe slowa :)) W ogóle jestem zaszokowana tyloma komplementami, nie czuje bym wygladala jakos szczególnie ładnie w ciąży. Wręcz jedna z moich Cioci powiedziala mi raz, ze wygladam bardzo zle, bladziutka, chuda na buzi spytala nawet czy na pewno mam dobre wyniki :/ To bylo jakos dwa miesiace temu wiec na buzi pewnie juz przybralam :p ale wiele osob mowi mi ze bladziutka jestem. Moj M. nawet wczoraj zapytal dlaczego mam takie worki pod oczami, zaczelam sie troszke martwic... Ale najwazneijsze, ze czuje sie dobrze a dzidzia wierci sie prawie co chwilkę. Tylko troszku mi dokuczaja dusznosci.
A termin tak mam na 2 stycznia :) widze Cukiereczku, ze razem bedziemy odliczac dni do porodu :)

Ostatnia edycja:
Ja już żyje dniami odliczania do porodu. Tak sobie ustaliłam już w głowie, że teraz czekam na urodziny chrześniaka 26 września a potem 5 listopad urodziny mojego Filipka a potem już odliczam do gwiazdki bo po gwiazdce ja będę mieć gwiazdkę i tak mi się dłuży do 30 tygodnia ciąży bo po 30 tym to już leci jak z górki!!

hehe...dzięki dziewczyny:):) może należę do grubokościstych:p:p albo dużo cycastych:p ale waga niestety nie jest najpiękniejsza:p ale po porodzie zejdę do tych wymarzonych 55-56 kilo:D:D

Anastazzja ale masz maleńki brzusio :) i spodnie to chyba nie są jeszcze ciążowe? ech, tęsknię za moimi spodniami :) ja to bym mogła mieć taki brzuszek jak Twój do samego końca ciąży, no ale cóż ...pomarzyć można :D

reklama
Aniaa..tak to zwykłe spodnie;) bo te najwygodniej mi się nosi:):) ale brzusio zaczyna rosnąć, więc muszę się zaopatrzyć w więcej par ciążowych:p bo póki co mam 3:p

Do góry