reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków :)

DSCF4555.jpgDSCF4586.jpg

reklama
GośkaRW brzusio się uwydatnił słodziachno :) a spodni jensowych to Ci pozazdroszczę :p ja w 2 miesiącu musiałam się z nimi pożegnać :p

Marciaa śliczniutkie brzuszątko :) szczuplutka jesteś :)

proszę ja Was kochane...szczuplas? ha ha waże 73kg przy 173 :-) ja mam górę drobną za to biodra szerokie i uda ktore zakrywam :-) ;-P
fakt faktem na razie w biodrach mi nie przybyło bo sie mierze codziennie ;)

GośkaRW brzusio się uwydatnił słodziachno :) a spodni jensowych to Ci pozazdroszczę :p ja w 2 miesiącu musiałam się z nimi pożegnać :p

Marciaa śliczniutkie brzuszątko :) szczuplutka jesteś :)

Ale to są ciążowe dżiny...Bardzo wygodne, bo jak wspomniałam, koleżanka je nosiła w czasie ciąży i rozciągnęła. Dała mi jeszcze 1 parę. Ja wcześniej kupiłam w haemie jeszcze jedną więc na jesien mam ciuchy

właśnie nad tym samym myślałam :) już kiedyś pokazywałam brzusio.. ale teraz chyba jest jeszcze większy :) jutro pojadę nad morze to porobię jakieś fotki :) i coś ciekawego wstawię :)

reklama
Do góry