reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków :)

reklama
A mój brzuszek też jakoś inaczej wygląda rano a inaczej np wieczorkiem.Wieczorem mam wrażenie, że maleństwo się inaczej układa i mi wypycha centralnie środek brzucha nad pępkiem:-D. Też to śmiesznie wygląda.Taki stożek:)

anisia duży, łady domek.
Mi też czasem brzuszek robi się kwadratowy (szczególnie po leżeniu).

To my wczoraj- 36 tydz.

36 tydz.jpg

Aga, ale kuleczka ładna :)

Moj brzuch dzis rano był zdecydowanie dziwny, bo płaski na górze (powyżej pępka), na dole był okrąglutki i miałam górkę z prawej strony pępka. Doprawdy, nie wiem co Weronika tam wyprawia. Obawiam się, że odziedziczyła sztukę tańca po tatusiu i stąd te jakże skoordynowane ruchy...

Mi się najbardziej podoba jak cały się trzęsie- mały chyba przemeblowanie wtedy robi: trzystka na miejsce wątroby, a nereczki mamusi przestawimy tam gdzie żołądek....Zaraz mi się film Obcy przypomina-:-D, ale to takie słodkie i już niedługo będziemy za tym baaaaaaaaaaardzo tęskniły, tak ten czas leci.

reklama
Do góry