reklama
Czikita
Zaciekawiona BB
Zabawne sie robia te nasze brzucholki :-)
niki222
Fanka BB :)
A mój brzuszek też jakoś inaczej wygląda rano a inaczej np wieczorkiem.Wieczorem mam wrażenie, że maleństwo się inaczej układa i mi wypycha centralnie środek brzucha nad pępkiem. Też to śmiesznie wygląda.Taki stożek
aga3004
Aga, ale kuleczka ładna
Moj brzuch dzis rano był zdecydowanie dziwny, bo płaski na górze (powyżej pępka), na dole był okrąglutki i miałam górkę z prawej strony pępka. Doprawdy, nie wiem co Weronika tam wyprawia. Obawiam się, że odziedziczyła sztukę tańca po tatusiu i stąd te jakże skoordynowane ruchy...
Moj brzuch dzis rano był zdecydowanie dziwny, bo płaski na górze (powyżej pępka), na dole był okrąglutki i miałam górkę z prawej strony pępka. Doprawdy, nie wiem co Weronika tam wyprawia. Obawiam się, że odziedziczyła sztukę tańca po tatusiu i stąd te jakże skoordynowane ruchy...
Mi się najbardziej podoba jak cały się trzęsie- mały chyba przemeblowanie wtedy robi: trzystka na miejsce wątroby, a nereczki mamusi przestawimy tam gdzie żołądek....Zaraz mi się film Obcy przypomina-, ale to takie słodkie i już niedługo będziemy za tym baaaaaaaaaaardzo tęskniły, tak ten czas leci.
reklama
niki222
Aga- fajne brzusio