reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

reklama
wklejam swój brzuszek z poniedziałku (23 t 3 d)to ten w brązowej bluzeczce. Wydaje mi się że niewiele rośnie... Dla porównania wrzucę obok zdjęcie z 18 tc (biedronkowe), sama jestem ciekawa jak będą obok siebie wyglądać...

Moje sutki są maleńkie... Troszkę się powiększyły od początku ciąży, ale i tak małe, trochę mnie to martwi, ale dzidziuś ma łapać więcej niż sam sutek, to może łatwiej mu będzie łapać to 'więcej' :sorry2:

Załączniki

• na bb.jpg
    na bb.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 60
  • 3637735663_32232d6a42.jpg
    3637735663_32232d6a42.jpg
    61,5 KB · Wyświetleń: 62
:szok::szok:
nie ruszył nic... :confused::confused::confused:

edit: dodałam jeszcze dzisiejsze zdjęcie, ale nie i tak nie widzę wielkiej różnicy z tym biedronkowym z 18tc... A Wy???

Załączniki

• 3637778983_deffedf7b4_o.jpg
    3637778983_deffedf7b4_o.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 67
Ostatnia edycja:
Dzięki Petinko, może tylko mi się wydaje że nie rośnie... Zresztą, brzuch niech sobie wygląda jak chce, ważne że Ania się dobrze rozwija...

Trochę urósł ale za to ja się podniósł do góry....
Mój jakoś tak nisko jest, mąż też wczoraj to zauważył......bez moich wcześniejszych spostrzeń....Może zaraz urodzę......boję się, po założeniu tego szwu jakoś tak nieciekawie się czuję.

dziękuję za odpowiedzi :-)
ja jestem blondynką o jasnej karnacji.
w 3 msc pojawiły mi się takie małe włoski na brzuchu, trochę śmiesznie to wygląda, bo nigdy nie miałam w tej okolicy owłosienia;-)

ja też mam brzuch nisko i dzidzie też czuje bardzo nisko. pytałam lekarza i powiedział że nie mamy na to wpływu jak dziecko się ułoży. nie ma co się tym przejmować. Wszystkie brzuszki są śliczne czy nisko czy wysoko.
LuizaPatrycja a może warto zadzwonić do lekarza i popytać o to co cię niepokoi. To nic nie szkodzi, a może cię uspokoić.

reklama
To mój zakryty i odkryty, na odkrytym widać rozstępy które zrobiły mi się w bardzo krótkim czasie.....

Załączniki

• P1010744.jpg
    P1010744.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 66
  • P1010745.jpg
    P1010745.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 95
Do góry