reklama
catedra
Fanka BB :)
No to ja Was wszystkie zaskocze.
Zdjecie zroione wczoraj - czyli 22 tc 2 dzień :-)
duuużżyyyyyyyyyyyyyy
to ja porównam sobie, zdjęcie zrobione przed chwileczką
Załączniki
Ostatnia edycja:
kinguś
Nie poddam się
Ślicznie zaokrąglony brzusio.:-)a to mój brzuszek 24tc czyli wczoraj :-)
Pięknie rośnieNo to ja Was wszystkie zaskocze.
Zdjecie zroione wczoraj - czyli 22 tc 2 dzień :-)
Zgrabniutki brzusio :-)to ja porównam sobie, zdjęcie zrobione przed chwileczką
A ja jutro robię zdjęcie będzie już 23 tc;-)
catedra
Monika, JKJ, juz pokaźne piłeczki macie, a Twój Catedra wcale nie taki duży, taki akurat;-):-), ale wszystkie zgrabne i z cudowną zawartością
no właśnie mi się wydawało, że duży ale jak porównałam do dziewczynek to jest malutki hehehehe.... cudowna zawartość kopie jak szalona
katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
fajne to uczucie kiedy zawartości kopiąno właśnie mi się wydawało, że duży ale jak porównałam do dziewczynek to jest malutki hehehehe.... cudowna zawartość kopie jak szalona
elisabeth
Październik '06 i '09
dokładnie:-), choć mój mąż miał dzisiaj przyjemnośc doświadczyć takiego mocnego kopania, bo zazwyczaj jak kładł rękę na brzuchu to małe przestawało kopac (nie wiem czy ze strachu przed tatą, czy tak działa na nie uspokajająco;-)) no i stwierdził: "ja to bym się dziwnie czuł, gdyby mi się cos w brzuchu ruszło... jak obcy"fajne to uczucie kiedy zawartości kopią
monisia1979
dokładnie:-), choć mój mąż miał dzisiaj przyjemnośc doświadczyć takiego mocnego kopania, bo zazwyczaj jak kładł rękę na brzuchu to małe przestawało kopac (nie wiem czy ze strachu przed tatą, czy tak działa na nie uspokajająco;-)) no i stwierdził: "ja to bym się dziwnie czuł, gdyby mi się cos w brzuchu ruszło... Jak obcy":-d
:-):-):-):-):-):-)
reklama
L
LuizaPatrycja
Gość
elisabeth jak mój mąż przykłada ręke to mały też przestaje kopać jakby czuł respekt przed tatą hehe