reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków

picture8196.jpg

a to mój z 19 tygodni i 5 dni (wg przypuszczalnej owulacji).

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
wiem kinguś, że nie jest jakiś ogromny, ale ja sie czuję tak bardzo ociężała... i normalnie butów nie mogę zawiązać, schylić się po coś... mi się wydaje ogromniasty i ciężki:tak:
Ja kucam jak małpka żeby coś podnieść :zawstydzona/y:też czuje się ciężka choć mam ponad 2 kg na plusie. W sklepie musiałam usiąść sobie bo się zmęczyłam. Posiedziałam 2 minutki i mogłam dalej chodzić.

A to mój brzuchol, 21 tydzień
Śliczny brzuszek.:-)

A tu my, dzis popoludniu ujeci w obiektywie przez mojego P.
Pięknie się brzuszek zaokrągla.:-)

Przyuważyłam tylko, że sporo z Was przyjmuje typową dla ciężarnych pozycję - niestety niekorzystną dla naszych kręgosłupków.
Też o tym czytałam i staram się ale jest ciężko;-)

no to ja też wrzucę mojego brzuszka :-)
Zgrabniutki brzusio :-)

Ślicznie wyglądacie :-D

Kasiu maleństwo!!! Prześliczny oczywiście, ale chyba najmniejszy w galerii ;-) w sumie to dobrze, dłużej dobra kondycja i w ogóle :tak::tak:

A to mój brzuchol, 21 tydzień
Zobacz załącznik 138975

Ja mam prawie taki sam już, wystrzelił jak z procy :-D:-D:-D

Oj nie ma nie ma :)
Wszystkie juz ladnie zakwitlysmy...
A tu my, dzis popoludniu ujeci w obiektywie przez mojego P.

Ślicznie, zgrabnie i powabnie :-D:-D:-D

Mój to też się już robi taka piłeczka, i bardziej do przodu idzie, mimo że dziewczynka ma być - przy której powinien niby iść na boki,
przesądy przesądami, a my rośnijmy po swojemu :tak::tak:;-):-D

a ja muszę się pochwalić, że brzuch mi ostatnio urósł strasznie. Wiedziała, że jak nie ma to nie ma a potem jak wystrzeli to z dnia na dzień :)

reklama
#monika# - Własciwie to robiłam od 14 tc, ale wyszlo tak, ze zdjecia zostaly usuniete..

W watku 'pazdziernik 2009' mowilas, ze musisz znalezc zdjecie mojego brzucha w galerii. Masz go na 29 stronie.
Wskoczył dzis nam na suwaczku 24 tydzien... pozdrawiam.

Do góry