reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków

reklama
Oj nie ma nie ma :)
Wszystkie juz ladnie zakwitlysmy...
A tu my, dzis popoludniu ujeci w obiektywie przez mojego P.
dsc01663m.jpg

a tak bez odzienia :p

dsc01663u.jpg

P.s . Dawno mnie nie było na forum, dziewczyny, ale urosłyście! :D

Ostatnia edycja:
A to mój brzuchol, 21 tydzień
Zobacz załącznik 138975

Oj nie ma nie ma :)
Wszystkie juz ladnie zakwitlysmy...
A tu my, dzis popoludniu ujeci w obiektywie przez mojego P.

P.s . Dawno mnie nie było na forum, dziewczyny, ale urosłyście! :D
śliczne
no to widzę, że juz chyba nie ma płaskiej babeczki:-D:-D:-D
juznie ukryjemy że jesteśmy przy nadziei teraz będziemy mieć coraz większe i większe brzuszki :-D:-D:-D

Dziewczyny cudowne brzuszki :-) takie zgrabne :-) no i jaka słodka zawartość :-)

Przyuważyłam tylko, że sporo z Was przyjmuje typową dla ciężarnych pozycję - niestety niekorzystną dla naszych kręgosłupków.
Dziewczyny - zwracał mi na to uwagę gin już w pierwszej ciąży - a teraz siostra rehabilitantka - musimy się pilnować, żeby trzymać kregosłup w miarę prosto i nie wypinać dodatkowo brzucha do przodu. To zbyt obciążą kręgosłup i może być przyczyną wielu schorzeń.
Nie jest łatwo - sama się łapię na tym, że wciąż jestem za bardzo odchylona łopatkami do tyłu...

Wiola78 u Ciebie z pewnoscia jest chlopak :)
Arlena mozliwe tez, ze u Ciebie siedzi chlopaczek.
My moze dowiemy sie w przyszly poniedzialek.​

Tak naprawde to po ksztalcie brzuszka i czy nisko czy wysoko nie okresli sie w 100% co sie urodzi.​

reklama
Do góry