reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków :)

Dziekuje dziewczynki, tak czy siak pod koniec bedziemy wszystkie wygladaly imponujaco okraglutko, co za ironia, zazwyczaj rywalizacja ktora chudsza, a u nas...;-)

reklama
WOW, widze, ze holenderskie serki sluza:-):-):-):-)dzidzia ma duzo miejsca do fikania koziolkow przynajmniej

ja tez jestem w szoku że on już taki duży Porównuje go z brzucholem z poprzedniej ciąży-po ubraniach Teraz chodzę już w spodniach ciążowych które poprzednio nosiłam do końca sierpnia A teraz coś czuje że dłużej nie pochodzę a jest miesiąc różnicy pomiędzy ciążami (Piotruś jest grudniowy)
Ale ja się wcina po kilka kawałków ptasiego mleczka na raz.............

Uwaga !!! Uwaga!!!
oglaszam ze w konkursie na najbardziej okragla brzuchatke prowadzi (wedlug mojej opini) Ewa Adu!!!!
gratuluje zajecia pierwszego miejsca na zaszcztynym podium
xx_prezent.gif

zachecam inne jurorki do glosowania hihih
ja na razie mam dola - bo moj brzusio przestal rosnac (moze nawet troche zmalal) i nie czuje od dwoch dni ruchow. na razie nie schizuje ale mi smutno : ((((

Joa sliczny malusi brzusio. ewa i aOLA ja tez mam podobny brzuszek do waszych jutro postaram wkleic zdjecie bo dzis nie mam aparatu bo pozyczylam ale jutro napewno. jak to dobrze ze to nie tylko ja mam taki duzy brzucholekhihihi:-D

reklama
Pumi kochanie !
Dzieki ! Ale kłopot jest ! BYłam u gina ! MAm toxo. Norma do 6 a ja mam ponad 29 :no::no: Jeszcze mam badania porobić. Ogólnie dół.Czym to grozi??:baffled::confused::confused:

Do góry