reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków :)

reklama
Witajcie kochane Styczniówki 2008!!!!
Od czasu do czasu zagladam z wielkim sentymentem na Wasze forum bowiem jestem Styczniówka 2007. Dzięki Wam przypominam sobie jakim cudownym stanem jest ciaża. Kochane trzymam za Was kciuki.

Zajrzyjcie na str mojej cóeczki. Tak wygląda moje szczęście na które tyle czekałam. Kazde Wasze poświecenie warte jest tych chwil które sa przed Wami!!!!!!!!!!!!!!!

Agnieszka śliczna ta Twoja córcia :-), ja też podobno bedę miała. Dziekujemy, ze sie o nas (styczniówki 2008) troszczysz :-)jesli nasunie mi sie jakieś pytanie na pewno będę Cie "molestowała";-)

no dobra- zaczynam znowu pstrykanie
569.gif
bo brzusio wyskoczyl na nowo. jakas rozowa panetra sie wkradla na moja pizamke hihihih

I Ty smiesz mówić, że nie widać brzuszka? Pumi wstydz się taka duza dziewczynka i kłamie, ładny dajesz przykład Dzidziusiowi :-) hihihi

jessuuu- Justice - ale mi wstyd az sie czerwienie. ale tak naprawde mi zmalal na kilka dni i dopiero teraz wyskoczyl ze zdwojona sila. ciesze sie bo sie martwilam

reklama
Do góry