reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków :)

Justice rewelacja, promieniejesz. Sylka i Pumi, wy nasze chudzielce jesc wiecej!!!!!!:-):-)ale cosik juz tak widac, jak po uczcie fasolowej i 2 litrach piwa:-)

reklama
Ale ze mnie pyza co :-), Pumi masz rację buzia mi się zaokrągliła i to powaznie i pomysleć , że jeszcze pól roku wcześniej kości policzkowe mi wystawały
Anja :-D, rzeczywiście staram się pokazywac to moje szczęście
Pumi jak zawsze pięknie :-) wygladasz
Sylka w końcu coś zaczyna być widać, bluzeczka w paski bardzo w moim stylu
A gdzie zdjęcia innych mamuś?Czyżby sie Wam brzuszki nie zmieniły od ostatnich wklejań?:-D

dzięki dziewczeta, :-D:-D
wiem, ze malutki:-):-):-) ale jem co 2 godziny więc niedługo was dogonię;-)
A bluzeczka kupiona w rezerwedzie. Na zdjęciu nie widać, ale jest wpleciona srebrna niteczka w paski i z bliska wygląda super. Jeszcze kupię tylko spodnie ciążowe, ale jak mi brzuszek wyskoczy bardziej:-):-):-);-)

Hej dziewczyny, wlasnie wrocilam z tygodniowego wypoczynku nad morzem, ale była nieziemska pogoda mmmm dawno takiej na wczASACH nie miałam, no i przytyłam 2 kg:)

słyszałam słyszałam, ze nad morzem była świetna pogoda.:-):-) ciszę sie , ze wypoczęłaś.
Bo u nas na Mazowszu to bez rewelacji.:no: A brzuszek już widać,:-D:-D ale przynajmniej przytyłaś, bo ja cały czas stoję w miejscu:-(

no przytylam bo miałam taki rozkaz od pani ginekolog wiec duuuzo jadłam- chyba przestraszyłam sie tego ze pojde do szpitala na dozywianie jak nie bede jadła:) pozdrawiamy:-D

Anja nie wiem jak to sie stalo ze wczesniej nie widzialam tego zdjecia. ale z ciebie lasencja!!!! WOW! a jakie masz wspaniale poczucie humoru!!!!!!!
brzusio okraglutki- niedlugo cie dogonie hihihih

reklama
Do góry