reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków :)

dzieks
xx_brawa_01.gif

tez sie ciesze
509.gif

reklama
Pumi nie dziwię się , ze lubisz się chwalić. Brzuszek jest fantastyczny.:-):-)
Ja chociaż bym się wydęła jak tylko potrafię nic takiego bym nie stworzyła.

Uwaga wklejam moje fotki w 16 tc.
Zdjęcia są dokumentacją ostatniego szału;-) zakupowego:-):-):-)
Proszę podziwiać. Tylko szczerze:-D:-D:-D
3 pierwsze to profil , 2 kolejne prezentacja:elvis:
P.s.przepraszam za jakość, fotki z telefonu

Bardzo ładana ta bluzeczka w paski:-D a brzusio też ładny ale malusieńki..:tak:N pocieszenie dla Ciebie:ja mam niewiele większy..........:tak:;-).Będzie łatwiej po porodzie zgubić zbęddne kilogramy:rofl2:

reklama
Justice-uchowek niczego sobie
xx_brawa_01.gif
a jaka buzka zaokraglona. mi od razu wszyscy mowili ze sie ze mnie pyza na twarzy w ciazy zrobila. hihih
Sylka-patrzac mozna sobie pomyslec ze z pewnej perspektywy widac ze w ciazy jestes- z oczu wyczytalam -cala promieniejesz ze szczescia!!!!! bluzka w paski sliczna -tez taka chce!
a to tak z nudow ze wszystkie spicie (bo u was 4 nad ranem )wkleje sobie jeszcze zdjatko z moim malym brzusiem
xx_wstydzioch.gif

Do góry