reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
o mój Boże!widziałam podobną raz u nas w Lesznie na zakupach,ale to raczej nie ta sama Biedna Pani musi się nadźwigać, choć można też gratulować, pięcioraczki to rzadkośc My na razie pozostaniemy przy jednym Przemusiu
truskawka2
Aktywna w BB
Piękny brzusio !!!!!
Kasiorka 22
Zaangażowana w BB
jak sie patrze na to zdjecie tej pani z pięcioraczkami to aż nie chce mi sie wierzyc ze to prawdziwe fotka bez przeróbki... no ale z drugiej strony co natura robi z człowieka...... Byłam dzisiaj u gina. Dzidzia chciała sie pochwalic czy jest chłopcem czy dziewczynka -lekarz mówł że swietnie widac-ale ja nie chce znac płci i zabrał mi monitor z przed oczu... a teraz ciekawość mnie zrzera.... ale wytrzymam , jeszcze tylko 3 miesiące... pozdrawiam wszystkie brzucholki
cleo28
Fanka BB :)
Kasiorku to zdjecie nie jest raczej fotomontarzem - widziąłam kiedyś program o kobietach w ciażach wielopłodowych i wyglądaly tak samo. A patrzać na wysokośc macicy tej pani (jeśli oczywisćei mozna ją dostrzec) to myślę że ma jeszcze przed sobą co najmniej 2 miesiące ciąży. wygląda na przełom 7/8 mieciąca. Niewyobrazam soebie jaki były w 9 :
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
No dobra,to teraz my. 27tydzien 3dzien. ;D
reklama