reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków i innych :)

dziewczyny a tu pani spodziewajaca sie 5-raczkow - ja zdecydowania wolę swój brzusio, nie wiem jak bym chodzila z takim :)

ciaza.jpg

reklama
o mój Boże!widziałam podobną raz u nas w Lesznie na zakupach,ale to raczej nie ta sama ;) Biedna Pani musi się nadźwigać, choć można też gratulować, pięcioraczki to rzadkośc :) My na razie pozostaniemy przy jednym Przemusiu :)

No to teraz moja kolej ;D Dziękuję Bogu, że nie mam takiego brzucha jak ta kobieta, no i pięcioraczków też bym nie chciała!!!
Mój brzuszek i ja -28 tydzień :)

Reene słodki ten Twój brzusio ;)
Mój juz wygląda jak spory balonik ;D
może namówię męża na kolejne zdjęcia ;)

jak sie patrze na to zdjecie tej pani z pięcioraczkami to aż nie chce mi sie wierzyc ze to prawdziwe fotka bez przeróbki... no ale z drugiej strony co natura robi z człowieka...... Byłam dzisiaj u gina. Dzidzia chciała sie pochwalic czy jest chłopcem czy dziewczynka -lekarz mówł że swietnie widac-ale ja nie chce znac płci i zabrał mi monitor z przed oczu... a teraz ciekawość mnie zrzera.... ale wytrzymam , jeszcze tylko 3 miesiące... pozdrawiam wszystkie brzucholki :)

Kasiorku to zdjecie nie jest raczej fotomontarzem - widziąłam kiedyś program o kobietach w ciażach wielopłodowych i wyglądaly tak samo. A patrzać na wysokośc macicy tej pani (jeśli oczywisćei mozna ją dostrzec) to myślę że ma jeszcze przed sobą co najmniej 2 miesiące ciąży. wygląda na przełom 7/8 mieciąca. Niewyobrazam soebie jaki były w 9 ::)

reklama
Do góry