reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

Majuska, Nimfii śliczne piłeczki!!!!!!
mirelka, Twój brzunio póki co nieco mniejszy niż niektóre brzuszki, ale widać że pnie się do przodu:-) Same laski u nas są!!!

reklama
moja kolej na mój brzuszek zdjęcia z dzisiaj 20tc
na razie uczę się wklejać zdjęcia:-)
zdjciam.th.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Slicznie wygladasz a brzuszek masz swietny :-)

mirelka mnie sie bardzo podoba twoj brzuszek :) Takie ladne uwypuklenie, ze na pewno wygladasz przeslicznie

mirelka śliczny, zgrabny brzunio :)

Ja się zastanawiam czy dorobię się jakiś nowych rozstępów, po poprzednich ciążach mam trochę, ale przez lata stały sie mało widoczne i juz praktycznie mnie nie wkurzały....

mirelka1 cudowny brzuszek:tak:
Słuchajcie mi to chyba w boczki idzie:dry:, bo w spodnie coraz trudniej mi się dopiąć, a brzuch się nie zaokrągla...już nie mogę się doczekać, aż będzie widać, że jestem w ciąży, ale to może dlatego, że nie miałam wcześniej tej przyjemności i nie mam pojęcia jaki uciążliwy może być taki brzuszek, kiedy jest się ograniczonym w ruchach i w ogóle...
Majuska1 oczywiście życzę Ci, aby rozstępów jak najmniej, albo w ogóle, ale nawet jak się pojawią to głowa do góry, bo dzidzuś jest tego wart:blink: Jeżeli to Cię pocieszy to ja już w okresie dorastania nałapałam pierwsze rozstępy na tyłku, a teraz jak oliwka nie pomoże to chociaż będę mogła zwalić winę na bobo:blink:

Cudne brzuszki, A ja zazdroszczę tym które mają większe brzucholki; Mogą byc dumne i chwalic się na kilkometr że będą mieli małe serduszko, oto mój 21 TC

Cudne brzuszki, A ja zazdroszczę tym które mają większe brzucholki; Mogą byc dumne i chwalic się na kilkometr że będą mieli małe serduszko, oto mój 21 TC

kochana spokojnie jeszcze ci tak urośnie że spod prysznica wyjdziesz z suchymi stopami ;D
Mi mój brzuszek czasem już przeszkadza, jak miała gorszy dzien to ryczałam że taka czasem niedołężna jestem jak stara babuleńka... ale to mija

brzuszek 22 tyg (1).jpgMajuśka, nimfii, mirelka- super brzuszki :)
brzuszek 22 tyg.jpg mój mąż się zmartwił i mówi, że mam mały brzuch i przestał mi rosnąć :p ale ma zmartwienie hehe ja uważam, że jest w sam raz :)
pencil.png
i jeszcze na siedząco zrobiłam :p
brzuszek 22 tyg.jpgjustynaz też masz fajny brzuszek zobaczył nie którym wyskakuję w 7 miesiącu jakby już rodziły ;P

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Justynaz sliczny brzuszek masz nie za maly ani nie za duzy i widac ze ciazowy wiec chwal sie nim ile wlezie :-D
andrzelika masz sliczny brzuszek no i pokazny rozmiar,dzieciaczkowi na pewno jest wygodnie i ma gdzie fikac koziolki :tak::-)

Do góry