reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

dzięki dziewczyny, może mam mniejszy ten brzuszek ale idzie mi też w biodra dzisiaj przed wyjściem na zakupy z kilka razy się przebierałam w różne spodenki i spódnice sprzed ciążynic nie chciało się już przecisnąć i założyłam sukienkę szkoda mi tych ubranek ciekawa jestem czy wejdę w nie za rok:-D
Justynaz twój brzuszek można zaliczyć raczej do tych mniejszych,:-)
andrzelika rzuca się w oczy nie da się już ukryć, fajnie :-)

reklama
Justynaz no rośnie brzuszek, rośnie! Widać, ze juz ciażowy. A zanim sie obejżysz nie bedziesz mogła sie ruszać;-)

andrzelika ale fajny duży brzuszek! I taki wystajacy:-)

Justynaz, Andrzelika macie boskie brzuszki;) Widać, że takie ciążowe prawdziwe;)

Ja po swoim to widzę jeszcze kupę tłuszczu, a nie ciążowy he he. Później spróbuję jakąś fotkę zrrobić i wstawić;)

mirelka, JustynaZ, andrzelika - zajebiaszcze macie brzuszki kobity!!! Wszystkie są śliczne, każdy inny, ale każdy ciążowy z kilometra jak nic!
Zrobię jutro, lub pojutrze fotę swojego (dziś mi się ładują baterie, bo muszę foty imprezowe zrzucić), bo rośnie dosłownie teraz z dnia na dzień :-D

reklama
kochane w ubiegłym tygodniu byłam u mojej psiapsióły i kazała mi stawać do zdjęcia, więc Wam pokaże jak mój basior wygląda w ubraniu. To był 22T3D.

Załączniki

• 22T3D.jpg
    22T3D.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 63
Do góry