cocca mnie od poczatku co chwila ktos sie pyta czy tan sa blizniaki Wiem ze spojrzenia ludzi nie sa dosc mile. Na mnie patrza tez jakos dziwnie jak ide z jednym dzieckiem za reke i z duzym brzuchem. Tak jaby w polsce nie mozna bylo miec dwojki dzieci Sasiedzi to juz pewnie moj temat obgaduja przy kawce, bo jak sie kiedys nasluchalam jakie ich zdanie, to szok - wiele osob uwaza ze po co komu drugie dziecko, ze to sam problem jest...
reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Majuska przesliczna masz pileczke,super wygladasz
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
nimfii super wygladasz a brzuszek sie slicznie wysuwa coraz to bardziej do przodu :-)
Dziewczyny macie przepiękne brzuszki. Nie mogę się napatrzeć na Wasze zdjęcia. Nie będę ukrywała, że zazdroszczę, a nawet trochę się martwię, bo po mnie nic nie widać. Jedynie powiększył mi się biust, a brzuch po prostu wygląda jakby był trochę wzdęty. Co prawda moja ciąża jest trochę młodsza od niektórych z Waszych, bo to 19/20 tydzień, ale nie możemy się doczekać z mężem na ten upragniony, widoczny brzuszek.
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
martus.ja nie zamartwiaj sie tym ze brzuszek nadal nie jest widoczny,zobaczysz jeszcze troszke poczekasz i brzuszek wyskoczy i bedzie tylko wiekszy i wiekszy :-)
martus tak jak pisze ssabrinna doczekasz sie mega brzuszka, jak kazda mama w ciazy Sa tutaj mamy z mniejszymi brzuszkami i takie z duzymi juz pileczkami. Wszystko kwestia indywidualna.
A ja od siebie moge dodac ze wolalabym ciutke mniejszy brzuszek bo z tym juz mi niewygodnie a to dopiero polowa ciązy... Hmmm...
A ja od siebie moge dodac ze wolalabym ciutke mniejszy brzuszek bo z tym juz mi niewygodnie a to dopiero polowa ciązy... Hmmm...
reklama
Podziel się: