reklama
I
inna_a
Gość
Onanana- super brzuszek też taki pokażny jak mój .
Wczoraj spotkałam paru znajomych na mieście to pytali na kiedy termin a ja, że na listopad i jak zwykle szok, bo myśleli, że conajmiej tylko miesiąc góra
Wczoraj spotkałam paru znajomych na mieście to pytali na kiedy termin a ja, że na listopad i jak zwykle szok, bo myśleli, że conajmiej tylko miesiąc góra
onanana
Fanka BB :)
A mi tak jak andrzelice mówią że wyglądam jakbym miała za miesiąc rodzić:--( Ja się tylko pocieszam tym, ze młoda ma dużo miejsca na fikanie A dziś wizyta i pewnie ochrzan za moją wagę, bo jak wczoraj się zważyłam to się popłakałam:--( Nie wiem skąd mi się bierze tyle kilogramów:-szok:
reklama
onanana brzuszek piekny i nie da sie ukryc ze ciąża idzie pełną para Mysle ze te kilogramy wlasnie w brzuszku siedza. Nie martw sie tym na zapas, z tego co sie orientuje to ponad 10kg zleci zaraz po porodzie A pozostala nadwyzke dzidzia z ciebie wyssie przy piersi. Wiem ze opinie innych ludzi nie pomagaja, sama czuje sie dziwnie gdy mnie obserwuja sasiedzi czy znajome mi osoby. Ale tak naprawde przeciez kazda ciężarówka skończy z wielkim brzuszkiem i wieloma kilogramami na plusie.
Podziel się: