reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

Śliczne macie brzuszki dziewczyny :) bardzo lubię ten wątek, tak sobie pooglądać jak się zmieniacie i jak ślicznie rosną wspaniałe brzuszki :)
A u mnie brzuch już też taki duży, że dwie osoby już myślały, że za jakieś 2 mies powinnam rodzić :p

reklama
Margana śliczna piłeczka, ja też mam spore gabaryty i zaczyna być mi ciężko , ale co tam , ważne żeby dzidki były zdrowe :)

No Gola maluch sie rozpedza nareszcie :) śliczny brzuszek :)

ponko nie moge sie doczekać fotek! I nie mówi,ze masz wiekszy brzuchol ode mnie;-)

Nie, raczej większy nie jest ;-) Ale skoro nie widzę już swoich stóp... :p Moja koleżanka ma wielki biust i też stóp nie widzi, ale ona ma rozmiar 36, a ja przy swoich 42 to powinnam je widzieć do końca ciąży, kajaki jedne :-D

margana brzuszek ciazowy na maxa, nie da sie ukryc, ale ślicznie wygladasza w tych sukienkach :tak:

gola i jest pokaźna pileczka :-D szybko rosnie brzuszek, bo jak cie ostatnio pamietam to jeszcze w miere plaski był brzusio :tak:

To i ja się "pochwalę" swoim brzuchem, mam ogromny, jak jeszcze jedna osoba się zdziwi, że rodzę dopiero w listopadzie to uduszę. Przyznam szczerze, że trochę się wstydzę, tego brzucha, jest zdecydowanie za duży. Przed ciążą nie byłam szczupła (subtelnie ujmując), ale to przez chorobę, jak przytyłam to miałam z tym problem, szczególnie, że wszyscy myśleli, że się tak zaniedbałam, (oczywiście oprócz najbliższych, którzy znają prawdę) a w ciąży mam z tym jeszcze większy problem. Głupio mi nawet przy kimś jeść.

Morgana masz śliczny brzuch!
Gola84 ja miałam taki w 3 miesiącu, ślicznie wyglądasz!
Onanana, Ssabrinaa macie piękne piłeczki!

Załączniki

• P1080222.jpg
    P1080222.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 78
Cocca ty się nie przejmuj tym co inni mówią !!! mi też sie dostało kilka dziwnych uwag które nie były miłe... ale lata mi to ;D i tobie tez ma latać zrozumiano???? zakazujemy sie przejmować!!!!!!

reklama
Cocca piekny brzuszek!! A juz wiesz co bedziesz miec??:) Ja czekam na taki, a jak tak dalej pojdzie to lada dzien Cie dogonie :) Bo mi teraz z dnia na dzien wywwala bebenek:)

Do góry