reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GADU GADU, czyli co i jak mówią nasze dzieciaki ;)

Pati, Ty jak już coś powiesz, to można się posikać ze śmiechu:))) Jeszcze tu Sumki brakuje do kompletu, ona też by coś rozwalającego wymyśliła:) U nas nie nazywamy damskich części ciała, bo jakoś zainteresowania tym jeszcze nie było...

reklama
A Wercia to chyba zostanie jakąś bizneswoman - bardzo grzeczna, kulturalna, zawsze wie, co należy w danej sytuacji powiedzieć, ale jednocześnie tak odwróci kota ogonem, że zawsze jej racja jest górą:)

Ojj Sumki to tu faktycznie brak :-D

A Wercia naprawde nadzwyczaj grzeczne i kulturalne dziecko :-)

Chociaz musze przyznac ze u nas slowo dziekuje,prosze,danke i bitte na porzadku dziennym... No i nie przepusci nikomu...Kazdemu sasiadowi pierwsza powie "hallo" a jak juz go przejdzie wola "tchüss " :-) Najbardziej mi sie chce smiac jak ona sie ukloni a ktos nie odpowie...wtedy powtarza glosniej i tak dobitniej...za trzecim razem(gdy ma doczynienia przygluchymi) potrafii nawet krzyknac:-D

Noemi, tak trzymaj Słońce!!!:-):-):-)

Werka za to na dobre nam się rozkręca. Dzisiaj to co chwilę płakaliśmy ze śmiechu:-D:-D:-D

Bawiła się w... Czerwonego Kapturka. Zakładała sobie koc na głowę i mówiła, że jest Czerwonym Kapturkiem i idzie do chorej babci zanieść obiad. A potem udawała wilka. A ja do niej:
- Babciu, dlaczego masz takie wielkie oczy?
A Werka:
- To po to to zieby cie zjeś!
- Babciu, a dleczego masz takie wielkie uszy?
- Babciu, a dlaczego masz takie wielkie zęby?
-
Po czym "zamieniała się" w leśniczego i mówiła PIF PAF. A na koniec krzyczała:
- Mamo! Ujatuj śwoje dziecko!:-D:-D:-D

Kolejny numer. Werka już w łóżeczku. Tatuś coś tam opowiada, po czym mnie mała woła. Buziaczki, dobranoc, kolorowych snów,...itp. Po 2 min. otwierają się drzwi:
- Mamuśku, siusiu!
Idę i mówię:
- Pytałam się czy chcesz siusiu przed chwilą, a ty, że nie. Wiesz co ty jesteś?
- Tak, mamuśku! Nygus!:-D

A jakieś 2 tygodnie temu czekałam z nią na dworzu na koleżankę i nasi sąsiedzi z córeczką mniej więcej w wieku Werki wsiadali do samochodu. A ona krzyczy:
- Psijacieje, uwaziajcie na siebie!:-D

reklama
no agenci:-D:-D:-D

my na dupke mówimy - dupka;-), na siusiaka...chyba jeszcze nie było takiej potrzeby by tłumaczyc sie, ze chłopiec ma siusiaka..:-pnie pamietam...
a cipucia to cipusia, cipulinka, cipulinka, psiapsiółka:rofl2:
a cycuszki to cysie, cycuchy.

a dzis pekalismy ze smiechu, jak Klaudia "szalała"na paradzie gejów.."miłosci":sorry2:...byly wg niej "zwierzatka":-D(przebrani męzczyzni)..balony i machała im...balonami, flagami...normalnie wczuła sie:-D:-D:-D
nawiasem mówiac- masakraaaaaaaaaa - ludzie maja niezle nasrane w głowie:sorry2:

Do góry